Bolsevik tempó

2021. június 29. 09:14

A magyarországi baloldal vezető ereje ismét támadást intézett a katolikus egyház ellen.

2021. június 29. 09:14
null
Kis Ferenc
Magyar Nemzet

„Páter Kiss Szaléz ferences rendi szerzetest 1946-ban végezték ki a szovjet hadbíróság koncepciós perben hozott ítélete alapján. Azzal vádolták, hogy vezetője volt egy szovjet katonák meggyilkolására szerveződött fegyveres összeesküvésnek. A korabeli jegyzőkönyvek szerint néhány gyöngyösi fiatal bosszút állt egy szovjet katonán nőrokonai megerőszakolásáért, majd tettüket Kiss Szaléznak gyónták meg. Az atyát ennek ürügyén vádolták meg, és a kihallgatásokon felismerhetetlenségig verték, kínozták, de ő a gyónási titkot nem árulta el. Azóta Kiss Szalézt a gyónási titoktartás vértanújaként tiszteljük. Most, 2021 nyarán, a nyugati liberálisnak nevezett véleménydiktatúra tobzódása idején a magyarországi baloldal vezető ereje ismét a bolsevik tempót idéző támadást intézett a katolikus egyház ellen.

Gyurcsány Ferenc egyik legmilitánsabb beosztottja, Vadai Ágnes törvényjavaslatot nyújtott be az Országgyűlésnek, amely átfogó vizsgálatot ír elő a magyar katolikus egyháznak a pedofil bűncselekmények feltárására, és a gyónási titok megsértésével is feljelentésre kötelezi a gyermekek elleni szexuális bűncselekményekről tudomást szerző papokat.

Mindezt azután tették, hogy nemmel szavaztak a parlamentben a kormánypártok pedofilellenes törvényjavaslatára. Az álszentség és az alattomos manipuláció, a hangulatkeltés Gyurcsányéktól megszokott fegyver, de most újabb vörös vonalat léptek át. A katolikus egyház egyik legősibb hagyományát, szentségét támadják, amire korábban csak a nácik vetemedtek a harmadik birodalomban.

Nyilvánvaló Gyurcsányék célja, nekik nem a pedofilok elleni fellépés és a gyermekek védelme a fontos, hanem kizárólag a katolikus egyház, rajtuk keresztül pedig a kereszténység lejáratása a széles tömegek előtt, illetve a hívők elbizonytalanítása. Régóta ismert az a liberális, de inkább globalista mantra, ami azt sugallja, mintha pedofilok kizárólag a papok köreiben léteznének. Közben a nyugati politikai-gazdasági és médiaelit tagjai lassan odáig jutnak, hogy a pedofíliát is relativizálják, és nem lenne meglepő, ha pár éve múlva a mostani LMBTQ-őrülethez hasonlóan kampányolnának a gyerekek »érzékenyítéséért« a felnőttekkel létesítendő szexuális kapcsolat szabadsága érdekében. Elég, ha a techmilliárdos Bill Gates válásának körülményeiről nyilvánosságra került részletekre gondolunk: a Microsoft-vezér jó barátságot ápolt a gyermekprostitúció miatt elítélt Jeffrey Epsteinnel.”

Kép forrása: MTI/Kovács Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kertitörpe
2021. június 29. 20:26
ördögűző
2021. június 29. 16:50
Nincs unió NINCS problémánk! Hajrá az unió megszüntetéséhez! Az unió előtt is volt élet utána is lesz! Majd köt mindenki szép kis kétoldalú megállapodást vám és vízum mentességről azzal akivel csak akar, csinál mindenki amit akar , egy buzi központi vízfej nélkül. NEM KELL BRÜSSZEL! NEM KELL UNIÓ! Tartsák meg a pénzüket , és az összes beengedett idegent, az összes buzijukat, vagy egyék meg őket, mert más nem igen fog az asztalukra kerülni! LE AZ UNIÓVAL! VESSZEN A NYUGAT!
Dorset Naga
2021. június 29. 16:02
Kevés ilyen gusztustalan és tenyérbemászó egyed van az egész baloldalon.
tartarossz.blog
2021. június 29. 15:00
Piros szőnyeget guríthattok a volt MSZP-seknek, és Horn Gyulának amikor az SZDSZ nevű FIDESZhez hasonló lényegű gci párttal elállták a Magyar Népköztársaságba való visszarendeződés útját, azért nyert akkor az MSZP, mert akkor még élt a szocializmus emléke asúlyos Antall-patkány féle újmagyar gennykapitalizmus első négy éve után - nem véletlenül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!