Az egyszeri index-telex-444 olvasói

2021. június 16. 14:05

Kedves svéd, angol, olasz, amerikai, török és más nemzet fiai: példát mutattok magyarságból az Index-Telex-444 olvasóinak.

2021. június 16. 14:05
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Facebook

„AZ EGYSZERI INDEX-TELEX-444 OLVASÓI

A tegnapi mérkőzés végeredményét mindenki ismeri. Kikapott a csapat, de tisztességgel játszott, az ellenfél csapatában aranylabdás játékos is játszott, BL-győztesek focisták ellen küzdöttünk. Az egyszeri Index-Telex-444 olvasó pedig kéjesen örvendezett, hogy kikaptak a magyarok. Proli mosolyra húzódó szájak, Tivadar karmester vezényletével. S a legmegdöbbentőbb az, hogy olvasgattam a külföldi oldalak alatt kommentelő külföldieket, svédeket, angolokat, amerikaiakat, olaszokat, törököket, akik büszkébbek voltak a magyarokra, mint az Index-Telex-444 olvasói. Méltatták a stadionunkat, a közönségünket, a csapatunkat, a leggyakoribb komment ez volt: »Portugal won the match, but Hungary won our hearts«, azaz a meccset a portugálok nyerték, a szívünket azonban a magyarok. Voltak olyan külföldiek, akik szerint az összes hátralévő meccset Budapesten kéne lejátszani.

Kedves svéd, angol, olasz, amerikai, török és más nemzet fiai: példát mutattok magyarságból az Index-Telex-444 olvasóinak. Magyarabbak vagytok Stockholmból, Londonból és Ankarából, mint az Index-Telex-444 olvasói, akik szégyellhetik magukat!

PS.: nem egy ilyen komment van, és nem is kettő.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aaa1
2021. június 17. 10:31
Zsóti megint nem érti.. A Zsóti azért jó, mert ő tényleg buta és a nagy részét el is hiszi annak a hülyeségnek, amit ír és mond
kunfia
2021. június 16. 22:35
Ha meglenne az az 50 nemzetközi klasszis,akiket Orbán 2007ben beígért 10 éven belül,akkor nem lett volna 3,legföljebb 1 gólos a vereségünk. Hány van meg közülük?Egy sem,talán az egy szem Szoboszlai azzá válhat,de hol a másik 49?
1Szkeptikus
2021. június 16. 21:29
A legveszélyesebb ellenfél az akit barátnak hittél. Szomorú, hogy egyesek a hatalom, vagy a beképzelt hatalom érdekében undorító dolgokra képesek.
zsanett-kúnrum
2021. június 16. 20:29
Nincs azzal baj ha libernyákok nem értik a fudbaal kultúrát, mert ugye mást sem és mégis telipofával osztják az észt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!