A Pride többször kiállt a gyermekszexualizálásért

2021. június 14. 14:51

A homoszexuálisok nem szólaltak fel a gyermekszexualizálás ellen.

2021. június 14. 14:51
Tibi atya
Tibi atya blogja

„Pár szót arról, hogy a Fidesz összemossa a homoszexuálisokat a pedofilokkal. Nem a Fidesz mossa össze őket a homoszexuálisokkal. Maga a Budapest Pride vezetősége tiltott el a rendezvényén mindenféle megjelenéstől egy liberális írónőt, Kiss Noémit, amikor megpróbálta felhívni a figyelmet a szivárványközösségekben egyre inkább terjedő gyermekszexualizálásra, illetve a transzipar erőszakos gyermekpropagandájára. Az sem igaz, hogy ez marginális jelenség: míg az Egyesült Államokban hatalmas vihart kavart egy homoszexuális bárban pénzért vetkőzős táncot előadó 10 éves, nőnek öltöztetett fiúcska, a New York Pride a hivatalos oldalán tette közzé a gyereket futtató anyuka nyílt levelét, amiben homofóbnak nevezett mindenkit, akinek ez nem tetszett (a bejegyzés ma már nem elérhető). Felelősségre vonás nem történt, akik kezdeményezték, azokat pedig minden eszközzel célba vette a progreszív propagandagépezet.

Amikor Kiss Noémi kifejezte nemtetszését, hogy a Pride a budapesti rendezvénysorozatán is bemutatja olyan képregény rajzoló munkásságát, aki gyermekkarekterek szájába adja a transzpropagandát, kirekesztették, majd a HVG irgalmatlan szalmabábérveléssel lehozott egy tudományos(nak láttatott) írást arról, hogy transzipar nem is létezik, mert a nemváltoztatást célzó farmakológiai hormonkezelések szabad szemmel nem is látható mértékben vannak jelen a társadalomban (persze, senki nem is állított ilyet, a transzipar ugyanis elsősorban nem farmakológiai, hanem szórakoztatóipari jelenségként ismert). A HVG-n azt írták, hogy a »transzneműek nem a gyógyszeripar célcsoportja, hanem a gyűlöleté«, mintegy összemosva Kiss Noémit a transzfóbiával.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
neeskens
2021. június 15. 11:20
Ez kicsit olyan nekem, mint amikor a magyar szurkolókat lenácizzák, mert van köztük tényleg néhány szélsőséges, miközben a többség tök normális értékrendű ember. Gondolom a melegek között is van ilyen is, olyan is, aki ezt a privát életének a részének tartja, hűséges kiegyensúlyozott párkapcsolatban él, normálisan öltözik stb. De ők nem annyira látszanak, sajnos mindig a legagresszívebb, legszélsőségesebb csoportok válnak hangadóvá, és a többség ez alapján ítélkezik, ami lehetetlenné teszi a párbeszédet.
geyza1947
2021. június 15. 10:01
Tibi atya ! Ha egyáltalán létezel, vigyen már el az Ördög !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vucli Tóbiás
2021. június 15. 06:09
És, atyám, külön köszönet a következő félmondatért: "...és ezek a cégek nem úgy nácik, mint Antall József volt a Népszabadságban, hanem..." Annak idején ez a hitvány hazugság folyt még a csapból is. Együtt ugatták a farkasok (meg a farkasházyak). Akkor alakult ki az a csüggesztő érzésem, hogy az ostobaság ellen nincs esély. Most, ennyi idő után, hogy már nincs tétje, és Antall halott, ki lehet mondani, hogy hülyeség volt; mindennek a tetejébe a progresszívek néha Antall örököseinek mondják magukat stb. Most a boldog, öntelt hülyeség újabb formákban önt el minket. (Itt van pl. Perintfalvi: a tudatlan, képzetlen, boldog fajankó újabb megjelenése. Stb.)
Balango
2021. június 14. 21:48
Ez igen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!