A készülő pedofiltörvény melegellenes pontjai a pedofíliát támogatják

2021. június 14. 11:57

A pedofil elkövetők között több a heteroszexuális, lásd Kaleta Gábor, volt Fideszes nagykövet!

2021. június 14. 11:57
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Felszabter.blog.hu

„Gyakoriérv konzervatív – akár politikai, akár vallási – körökben, hogy a homoszexuálisok molesztálják a gyermekeket. Csakhogy ez nem így van. Hiszen, ha csak egészen hétköznapi módon is gondolkodunk a kérdésről, tudjuk, hogy a homoszexuális felnőttek más homoszexuális felnőttekhez vonzódnak. Ahogy egy felnőtt heteroszexuális embernek nem jutna eszébe, hogy szexuális vágyat érezzen egy ellenkező nemű gyermek iránt, ugyanígy nem fognak a homoszexuálisok sem azonos nemű gyermek iránt szexuálisan érdeklődni. A kiskorúakhoz való vonzódás – legyen szó akár kisfiúkról, akár kislányokról – egészen más jelenség, ezt hívják pedofíliának. A pedofil elkövetők között viszont össztársadalmi szinten több a heteroszexuális, mint a homoszexuális. Lásd Kaleta Gábor, volt Fideszes nagykövet!

Kutatások egész sora igazolta, hogy a két jelenséget szigorúan el kell választani egymástól. Groth és Birnbaum (1978) a következő megállapításra jutottak: »A homoszexualitás és a homoszexuális pedofília kizárják egymást, és egy kiskorú gyermek számára egy heteroszexuális férfi nagyobb veszélyt jelent, mint egy homoszexuális.« Freund (1984) is arról tájékoztatott, hogy a pedofília és a heteroszexualitás, ill. homoszexualitás kialakulása egymástól teljesen függetlenül mennek végbe. Abel (1987) szintén arra a következtetésre jutott, hogy a homoszexuális férfiak a fiúgyermekek vagy serdülők számára kevésbé veszélyesek, mint a heteroszexuálisok (Rossetti & Lothstein, 1996, 21). D. Newton (1978) szerint: »A meglévő kutatások nem támasztják alá azt a feltételezést, hogy tényleges kapcsolat állna fenn a homoszexuális viselkedés és a gyermekekkel való szexuális visszaélés között« (Rossetti & Lothstein, 1996, 24). A homoszexualitás és a gyermekek szexuális bántalmazása két teljesen külön realitás. Egészen különböző pszichodinamikai tényezők öszszekapcsolódása révén alakulnak ki. A homoszexualitás és a pedofília pontosan annyira kapcsolhatók össze egymással, mint a heteroszexualitás és az erőszak. Azaz semennyire.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vallasz Vilmos
2021. június 15. 09:16
"homoszexuális felnőttek más homoszexuális felnőttekhez vonzódnak" A homoszexuális pedofil pedig azonos nemű gyerekekhez vonzódik. Ennyi.
makám
2021. június 15. 07:45
"Kutatások egész sora igazolta, hogy a két jelenséget szigorúan el kell választani egymástól. Groth és Birnbaum (1978) a következő megállapításra jutottak: A homoszexualitás és a homoszexuális pedofília kizárják egymást" nettó hazugság. mindkettő ugyannak az elmebetegségnek egy formája. és bizony több a buzeráns közöttük.
Micmac
2021. június 15. 07:41
"Lásd Kaleta Gábor, volt Fideszes nagykövet!" Azért a cikk többi részét próbáljuk komolyan venni?
Biivisz
2021. június 14. 22:29
"Lásd Kaleta Gábor, volt Fideszes nagykövet" Na, ilyenkor válik nyilvánvalóvá, hogy ez a jószándékúnak álcázott p.csa is hamisítatlan ballibbant propagandista. Pontosan tudnia kell, hogy Kaleta soha nem volt "fideszes". Egyszerűen csak nem váltották le Orbánék 2010-ben. (Mondjuk kár. Ennek is csak az a tanulsága , hogy mindenkit ki kell rúgni az embereik közül, ha sikerül átvenni tőlük a hatalmat. Amúgy remélem nem lesz erre többé szükség.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!