157 igen. Szégyeljétek magatokat egytől egyig mindannyian

2021. június 16. 15:33

A modern Magyarország egyik legvisszataszítóbb törvényét fogadta el a Parlament.

2021. június 16. 15:33
Turgonyi Dániel
Facebook

„157 igen. Szégyeljétek magatokat egytől egyig mindannyian.

A modern Magyarország egyik legvisszataszítóbb törvényét fogadta el ma a Parlament, a kormánypárti képviselőkhöz csatlakozott a Jobbik csoportja is. Ma, ez a 157 ember többszázezer ember életét bélyegezte meg. Ismét legitimmé tette a Parlament a gyűlöletet.

Nem emlékszem rá, mikor szégyelltem magam utoljára ennyire, csak azért, mert ebben az országban élek. Mint az LMBTQ-közösség, már régen együtt élünk azzal, hogy nem kapunk azonos jogokat. Sajnos már azzal is, hogy egy-egy jogunktól meg is fosztanak minket. De mától azzal is együtt kell élnünk, hogy a kormánypártok köztörvényes bűnözőkkel emlegetnek minket egy lapon és jóformán a létezésünket is betiltják, orosz módra. Nincs bennem kétség, hogy arra is fel lesz használva a törvény, hogy a villamoson egy rendőr leszedesse velem a szivárványos kitűzőm, vagy arra, hogy tudatosan kiírtson mindent a kultúrából, ami nem komfortos a kormánynak.

Mi a Momentumban továbbra is nemet mondunk az országunk megosztására, nemet mondunk arra, hogy egyes kisebbségeket megbélyegezzenek és fiatalokat a törvény erejével taszítsanak mentális betegségek és az öngyilkosság felé. A Momentum Magyarországán pedig minden család egyenlő.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ujujuj
2021. június 17. 12:13
Egyébként árulja már el egy libsi, ha erre jár, hogy a törvény melyik része bélyegzi meg a buzikat? Még az sem igaz, hogy ezek a filmek be lennének tiltva. Át lettek sorolva, és kész. Amit a balos sajtó művel, az a történet habosítása, és közben visszaélnek a buzik érzékenységével. Na ez az igazi cinizmus.
Batman007
2021. június 17. 10:23
A homoszexuális életmód tilalma már a Tórában is benne van: Mózes 3. könyve, a Léviták szolgálatáról 18:22 Férfiúval ne hálj úgy, a mint asszonynyal hálnak: útálatosság az.
Autofocus
2021. június 17. 04:15
Jajj, ne sajnáltasd már magad. És ne is áltasd magad, hogy mártírt csinálunk belőled. Buzulhatsz napestig, a kutya se szarja le.
kitiltott
2021. június 17. 03:41
Azt gondolom hogy a gyerekek megkörnyékezési lehetőségének elvesztése miatti libernyákolással a buzi lobbi és a haszonlesőik átlépték a vörös vonalat. A szülő felelőssége 18 éves koráig a gyermeke élete. Had döntse el a család hogy hogy nevelika gyermeket.. A homofóbiát üvöltőknek pedig csak annyit itt Magyarországon senki sem üldözi a melegeket azért mert melegek.. Senki sem gondolja azt hogy rosszabb ember mint aki nem meleg. Egy kérésünk van mi nem akarjuk hogy ti ne legyetek melegek.. De Ti se akarjátok ránk és családjainkra gyermekeinkre rá kényszeríteni hogy legyenek melegek.. Hagyjátok békén a gyermekeinket Hagyjátok békén a családjainkra.. Hagyjátok bennünket heteróként Élni!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!