Vízilófejűék

2021. május 10. 21:22

A magyar baloldaliak élcsapatát különleges eszközzel válogatták össze. Bőrvastagság-mérővel.

2021. május 10. 21:22
Dippold Pál
Dippold Pál
Magyar Hírlap

„Ez valami olyasféle szerkezet, mint amivel a használtautó-kereskedők dolgoznak azt megállapítandó, hogy a járművet hányszor festették át más és más színűre. A baloldal, legalábbis az országos politikában hisztériázó alakjai, rendkívül vastag bőrt viselnek arcukon. Nagyjából a vízilovak vagy orrszarvúak orcarokonai.

Lám most, amikor feketén-fehéren kiderült, hogy a koronavírus- járvány elleni keleti vakcinák éppen olyan hatékonyak, mint nyugatiak, az oltásellenes baloldaliak arcáról nem égett le a bőr. Éppen olyan vízilószerű bárgyúsággal kattogtatták a régi lemezt a kínai oltóanyag megbízhatatlanságáról, mint a járvány korábbi szakaszaiban. A politikai hatalom megszerzésére szövetkezett önző martalócalakulatai azért egy kicsit megreccsenhettek a WHO Sinopharmot engedélyező döntésétől. Ám a gátlástalan hazugsághadjárat a kormány ellen folytatódik.

Mindennap új követelésekkel állnak elő. Tragikomikus hülyeségek ezek. A baloldal akkor, amikor az egész világon oltóanyaghiány volt, azt követelte, hogy a magyar kormány biztosítsa, mindenki szabadon választhasson az oltások között. Választhattunk. Szabadon. Vagy oltakozunk, vagy nem oltakozunk. Elfogadjuk-e az éppen rendelkezésre álló vakcinaválasztékot, vagy várunk a csalafinta marketingpolitikával csábítóvá tett, Európa-szerte hiánycikknek számító másmilyen oltóanyagokra.

Viríthat itt Gyurcsányné Dobrev Klára a kanárisárga blézerében, besorakozhat mögé a disznószemű Jakab Péter piros lapostul, haboghat Arató Gergely mindenféle ostobaságot, vijjoghat Szabó Tímea és vihoghat velük Kunhalmi Ágnes, kevesek.Semmit nem tehetnek annak a ténynek az elfedésére, hogy a magyar kormány azt tette, amit minden felelős ország vezetésének tennie kell: beszerezte és mára már mindenki számára elérhetővé tette a halálos kór elleni védőanyagot. Ott, ahol lehetett, és ott, ahol volt. Akinek ez nem tetszik, az vegyen fel sárga zakót, és köpködje tele a világot rágalmaival.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2021. május 11. 10:23
Legalább mellébeszélni tudnál.
zakar zoltán béla
2021. május 11. 09:35
Ez egy söpreDéK!
Coccothraustes
2021. május 11. 08:48
Telitalálat. Soha nem lesz a szemkilövető kommunista kutyából demokratikus ellenzéki szalonna.
BossN
2021. május 11. 08:27
"Viríthat itt Gyurcsányné Dobrev Klára a kanárisárga blézerében, besorakozhat mögé a disznószemű Jakab Péter piros lapostul, haboghat Arató Gergely mindenféle ostobaságot, vijjoghat Szabó Tímea és vihoghat velük Kunhalmi Ágnes, kevesek." Hát ez az! A szánalmas oltásellenes csapat nem tudja lenyelni a békát. Pofára estek az oltásellenességgel nem kicsit, nagyon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!