Oltakozzon!

2021. május 03. 11:15

Ha mások meghozták Önért ezt az áldozatot, hozza meg Ön is másokért.

2021. május 03. 11:15
Tibi atya
Facebook

„Na, a sokadik ügyeletes barom után, amelyik megígéri a kommentekben, hogy listát vezet majd a helyekről, akik »diszkrimálják« a vendégeket:

– nem tetszik a szabályzás?

– nem ért egyet a diszkriminációval?

– logikátlannak tartja, hogy a teraszon lehet igazolvány nélkül fogyasztani, de bent nem, miközben a mosdókat mindenkinek biztosítani kell?

Máris mondjuk a megoldást:

– ne azoknál verje a nyálát, akik a szabályokat követik, hanem azoknál, akik megalkotják

– pláne ne azoknál, akik az elmúlt másfél évben nem a bevételük, nem a profituk, hanem a spórolt pénzük árán tartottak zárva, hogy Ön túlélje

– ha mások meghozták Önért ezt az áldozatot, hozza meg Ön is másokért: oltakozzon!

Ha Ön nem akarja beoltani magát, a beltéri italfogyasztás helyett az alábbi, közösségre kevésbé veszélyes tevékenységeket ajánljuk:

– nagy sebességű hajtűkanyaros driftelés biztonsági öv nélkül

– konnektorba pisálós Fi relé teszt

– gyöngyvirág nyalogatás/ a finom rózsaszín tortadrazsé kimajszolása raktárépületek sarkából

– bányarobbantó tanfolyam kitűnő elefántcsontparti szakemberekkel

– előképzettség nélküli kötetlen sziklamászás

– zsákfutó verseny a hármas metró sínpárjai között.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hóvirágcsempész
2021. május 04. 09:41
Minden birka oltsa le magát . Örökké akartok élni , faszkalap banda ????
öszödibeszéd
2021. május 03. 13:30
LOL, ez nagyon ott van!!
ujujuj
2021. május 03. 12:55
"bányarobbantó tanfolyam kitűnő elefántcsontparti szakemberekkel" Atya, ugye nem azt akartad ezzel mélyen kódolva mondani, hogy a négerek buták?! zsorzsibácsi, hol vagy?! helszinki segíccs!
formaegy
2021. május 03. 12:12
Elkövettem azt a hibát, hogy tegnap kapcsolgatás közben ott "ragadtam a Bochkor műsoránál. Mondanom sem kell, hogy prominens "agytröszt" vendége Kelemen Anna a műsor színvonala... No de nem is ő verte ki a biztosítékot nálam hanem Pásztor Anna felettébb érdekes, tudományos levezetésével, miért nem oltatja be magát. Természetesen ha az is megkaphatja a covidot aki be lett oltva, akkor miért oltassa be magát.... A baromnak senki nem magyarázta el, hogy itt most kivételesen nem róla fossa magát az élet, nem ő van központban, hanem azok az ártatlan emberek akiket ő fertőz meg. No, de mit lehet várni az ilyen "agytröszt" emberektől....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!