A miniszterelnök beszélt angolja alighanem jobb mint az enyém

2021. május 10. 15:16

Soha nem esett nehezemre elismerni, ha valaki valamiben jobb nálam.

2021. május 10. 15:16
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Szerintem tanulni, fejlődni soha nem késő, másokat meghallgatni mindig muszáj. Ezt a politikában is erénynek gondolom, nem hátránynak. A hirtelen támadt érdeklődésre reagálva így aztán készséggel elismerem, hogy a miniszterelnök beszélt angolja alighanem jobb mint az enyém, legalább annyi különbség van a nyelvtudásunk között, mint amennyi egy Angliában töltött Soros-ösztöndíj és egy egyetemen megszerzett középfokú nyelvvizsga között feszül. Ezért én dolgozom is angolomon folyamatosan. A miniszterelnök úr újsütetű kínaiját és oroszát viszont nem tervezem behozni.”

Nyitókép: Kisbenedek Attila / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 224 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. május 12. 10:17
Még most sem tudod?! Az eszperantó nem csak nyelv, több: Egy ősi nép és kultúra. melynek története Káma folyó partjaihoz vezet. Talán nem figyeled Kanász-Nagy Máté nyilatkozatait?!
..--..
2021. május 11. 20:15
-zsoltkom- "A miniszterelnök beszélt angolja alighanem jobb mint az enyém" Szegény Orbán, az angol tudásának előtérbe hozásával, most sorra kapja a megjegyzéseket. Nem véletlenül nevettek rajta az EU-ban. Üde színfolt volt első hallásra is. "Sírva röhögős: Bemutatjuk Orbán "tárgyalóképes angol nyelvtudását" (+videó)" https://bit.ly/3ezUfXo
anaconda
2021. május 11. 19:17
Én egy olyan miniszterelnököt szeretnék, aki sovány, és magas, és sík hülye.
makapaka2
2021. május 11. 10:33
ALIGHANEM, Te szerencsétlen, buta, semmihez sem értő balfék!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!