Az ész megáll

2021. május 01. 13:18

„Ha munka van, akkor is csak küszködünk a hó végén” – Ezt írja Dobrev Klára, a milliárdos, a rózsadombi villából.

2021. május 01. 13:18
null
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

»Ha munka van, akkor is csak küszködünk a hó végén, és figyeljük a naptárt, hogy milyen napra esik elseje, ötödike, tizedike – kinek mikor jön a fizetés.«

Ezt írja Dobrev Klára, a milliárdos, a rózsadombi villából, amit a kommunista diktatúra vezérkarához tartozó nagyapjától örökölt.

Ilyen szintű arcátlansághoz már nincs mit hozzátenni. Itt az ész megáll.

(Legközelebb parizert fog enni nokedlis paprikás krumplival?)”

Nyitókép: Isza Ferenc / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. május 02. 11:14
pláne ha nincs!
steve pspii
2021. május 02. 10:37
Kedves GABOR!!!kerdesem lenne: a klara nenike,lehet,hogy a szegenyekre gondolt a mondataval es nem sajat magara???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? tehat ez egy kiragadott kijelentes volt a klaritol????????????????????????????????
geyza1947
2021. május 02. 09:43
Orbán meg azt irja a budai rezidenciájából, hogy a kormány jól teljesit és a járvány kezelés kiváló, igaz naponta több százan halnak meg a magyarok ami világelső, de jól teljesit. Na akkor kihazudik nagyobbat ? Mert bizony a magyarok nagy többsége nyomorog és ez az igazság !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kétes
2021. május 02. 08:01
Én csak azt kérdem, hogy hová lettek azok a százmilliók, amit Gyurcsány a vagyonnyilatkozata szerint kivett a cégeiből? Budai Gyulát ez a vonal miért nem érdekli? Vagy csak nem tudunk róla? Ekkora összegű készpénzt Fletó sem tud egyedül elinni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!