Van ocsmányabb jelképe a kádárizmusnak annál, mintsem az a hír, ami Karikó Katalinnal kapcsolatos?

2021. május 22. 17:08

Én nem tudok triumfálni a megtörtek felett, amikor a megtörők a mai napig menősködhetnek.

2021. május 22. 17:08
Mauri partizán
Facebook

„Van ocsmányabb jelképe a kádárizmusnak annál – amely rendszer a magyar nemzet messze legártékonyabb rendszere volt –, mintsem az a hír, ami Karikó Katalinnal kapcsolatos?

Már megint arról beszélünk, kik voltak a megfélemlítettek, pálcát törünk a legalacsonyabb módon megtörtek felett, miközben a fő bűnösök, a bolsevik, hazaáruló, kollaboráns réteget a mai napig vályúhoz engedjük.

Kádár, a komcsik, a progresszívek egy velejéig romlott rendszert építettek fel, aminek a fő mozgatórugója az volt, hogy az embert sikerült megvenni. Nem az áldozatokat, hanem az elkövetőket kéne üldözni. A Kádár-rendszer valódi haszonélvezőit, akik a mai napig oktatni akarnak bennünket: ezeket az ócska Dobreveket meg Gyurcsányokat.

Ezek az ellenségek.

Soha ne felejtsük el, kik tették tönkre az országot és kiket törtek meg. Én nem tudok triumfálni a megtörtek felett, amikor a megtörők a mai napig menősködhetnek.

Elmentek ti a bús, büdös picsába.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 168 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
galancza
2021. május 23. 11:44
Kristóf! Jó a cikked de az hozzátartozik hogy a Fideszes politikusok,újságírók nem sokat tettek azért az elmúlt évtizedekben hogy közérthető stílusban megismertessék a lakossággal a kádári világ aljasságát és azt hogy az akkori elvtársak hogy mentették át magukat a mai napig.Azt írod: "Soha ne felejtsük el......menősködhetnek". Igazad vn de ez megint csak a saját fideszes bázisnak szól.Azt kéne felfognod hogy az ingadozó szavazók felé kéne értelmesen kommunikálni,őket kell megszólítani.És ne kezd el fikázni az átlagembereket hogy miért nem tudnak a kádári aljasságokról,mert sajnos a te és munkatársaid sem sokat tettek az elmúlt évtizedekben a kádári komcsi aljasságok közérthető megismerése érdekében.A átlagember a világ minden országában egyforma,és nem ők vannak a politikusokért,újságírókért hanem pont fordítva.és ez mindig is így volt az egész világon.Kristóf! Ezen nem háborogni kell,meg nem fikázni az embereket, hanem ehhez kell igazodni,ehhez kell érdekes médiát és megfelelő kommunikációt csinálni.Ez az újságírók,médiaguruk feladat,ezért kapják a fizetésüket.Te is Kristóf! Nem megsértődni kell,hanem észhez térni a 2022-es Fidesz győzelem érdekében.
DE JÓ
2021. május 23. 05:30
Annyira magyar ez a történet... Aki egy kicsit is kiemelkedik, azt azonnal vissza kell húzni, vissza kell taposni a sárba... Sajnos sokan ez elől menekültek el, és ezért csináltak karriert külföldön. Az amcsiknak volt annyi eszük, hogy Wernher von Braun-t nem nácizták élete végéig, és megcsinálta nekik a Saturn V rakétát, amivel elmentek a Holdra. Csak mi vagyunk ilyen tökéletlenek, hogy a végén lesz egy Nobel-díjasunk, aki azt fogja mondani a világ szégyenére, hogy semmi köze Magyarországhoz. Már az "asszonyság" ügy is annyira hitvány, ócska primitívség volt, hogy felfordult tőle az ember gyomra. Az ember dönt, nem a primitív általánosítás. Ártott valamit az országnak és a nép szabadságának, amíg itthon volt? Jelentkezzen, aki szerint igen! Puskás Ferenc a Magyar Néphadsereg őrnagya volt. Ártott valamit az országnak? Ki volt az a félkegyelmű, idióta barom, aki kiásta és kiteregette ezt az ügyet? Nem csodálkoznék, ha a belvárosi kozmopolita hontalanok lettek volna. Vagy a Jobbik félkegyelmű maradéka? De jó, hogy nem ők kormányoznak !!!
jánosbácsi
2021. május 22. 21:15
Kinek áll útjában Karikó Katalin találmánya? Ki mondja azt, hogy a keleti vakcinák jobbak mint a nyugatiak? Ki várja a keleti vakcinákat érkezését a repülőtéren? Kinek az utasítására jelentettek meg hamis adatokat arról, hogy pfizer vakcinától meghalnak az emberek, a keleti vakcináktól viszont nem? Ki akarja leállítani a pfizer vakcina vásárlását? Mi a franc történik ebben az országban?
szürkeSzarvas
2021. május 22. 20:01
Cui prodest?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!