Karácsony Gergelynek a Fidesz azt üzente

2021. május 28. 18:23

PhD-ből diszlexiába.

2021. május 28. 18:23
null
Szikszai Péter
Magyar Nemzet

„A Karácsony Gergelynek a Fidesz azt üzente című epikus népdalt dúdolgattam épp a nagykörúti dugóban ücsörögve. Arra gondoltam, micsoda unalmas arc ez a Gál J. Már másodszor adja el ugyanazt a kommunikációs panelt a megtévesztett szavazóknak, miszerint Karigeritől annyira fél a kormánypárt, hogy bármit kérhet, csak ne induljon el. Merthogy az önkormányzati választás előtt is ezt üzenték. Persze a legfelsőbb körökből. Állítólag. Meg nem nevezett, megrögzött, üzengető fideszesek.

Nehéz lehet a politikai tanácsadó dolga egy ilyen papucs orrán pamutbojt csávóval, mint Karácsony, aki egy hét alatt képes volt ledolgozni magát a PhD-ből a diszlexiába.

Aki már ott tart, hogy hiperpasszivitási szövődményei vannak a nyírtassi gyerekkor miatt. Hátrányos helyzetében még az önéletrajzát se tudta megírni, kifog rajta az adjunktus szó, a doktori és a nyelvvizsga mellett a jogosítvány sem jött össze, megunta már ezt a városvezetés dolgot, a miniszterelnök-jelölti képességei pedig abban állnak, hogy magas és vékony. Karácsony Gergelyből a miniszterelnök olyan, mint a biodízellel tankolt Tesla vagy a gyöngyhalász az Everesten.”

 

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Somaa
2021. május 29. 16:49
Mondja ezt az a hazaáruló hatalombitorló szektás birka cseléd söpredék, akik 90%-a mind retardált fogyatékos kretén...
Dénia
2021. május 29. 10:15
"a miniszterelnök-jelölti képességei pedig abban állnak, hogy magas és vékony. " És folyékonyan beszél magyarul! Most tudtam meg a másik írásból éppen, hogy bizony ez a miniszterelnöknek való alkalmasság fényes bizonyítéka. Merthogy a szegénységpárti Medgyessy nem beszélt jól magyarul.
olajfa1
2021. május 29. 09:10
Karigeri nem "diszlexiás" -MERT AKKOR SOKKAL KÖNNYEBBEN TANULNA NYELVEKET MINT AZ ÁTLAG!- hanem egyszerűen HÜLYE, és OSTOBA FAJANKÓ!
zuriktodor
2021. május 29. 08:23
egy valamirevaló baloldalinak testi/szellemi/morális értelemben fogyatékosnak kell lennie. náluk az a menő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!