Emlékszem arra a szeptember 17-i napra

2021. május 26. 19:47

Azóta sok minden változott, kivéve egyet: most is Gyurcsány Ferenc a baloldal vezetője.

2021. május 26. 19:47
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„Emlékszem arra a szeptember 17-i napra, a sokkra és a mély felháborodásra, mikor a ma 15 éves őszödi beszéd nyilvánosságra került. Pont két nappal előtte léptem be a magyar bíróságok kötelékébe fogalmazóként. Azóta sok minden változott, kivéve egyet: most is Gyurcsány Ferenc a baloldal vezetője.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2021. május 29. 14:20
Már Mészöly is megmondta, hogy azok akarnak beleszólni, akik a járókában rúgtak utóljára labdába.
MZperXXL
2021. május 27. 19:02
Varga Judit valóban veszélyt jelent a balosokra - azért is indult meg ellene a trollsereg. Mármint nickekben sereg, egyébként csak troll. :P
makapaka2
2021. május 27. 10:58
Az, hogy ez a gazember ma is az ellenzék vezetője lehet, a magyar történelem legnagyobb szégyenei között lesz. Akik pedig mellé álltak, nem sokkal különbek nála.
Drazsé
2021. május 27. 09:34
Varga Judit: „Emlékszem, éppen nem gyakoroltam az egyik teremben, amikor szerényen nyílt az ajtó és nem lépett be rajta Bartók Béla. Ahogy így visszaemlékszem, nem volt rajta méregzöld felöltő, és a hóna alatt sem volt ott megszokott népzenegyűjtő masinája: a fonográf. Nekem azonnal kiesett a kezemből az a vonó, amelyet soha nem fogtam meg... És akkor Béla bácsi, szó nélkül nem hajolt le érte, és nem játszott el vele nekem semmit! Csodálatos volt!”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!