Sokszor mondták rólunk, hogy a DK egy szekta

2021. május 13. 07:16

Ez egy kiszámítható, erős párt.

2021. május 13. 07:16
null
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Azt hiszem sérteni akarnak ezzel bennünket. De nem vagyunk sértődősek:) Végképp nem sértődünk meg valamin, amit azért mondanak, mert nem ismernek, nem értenek bennünket. Persze, a DK, és különösen annak aktív magja nagyon összetartó közösség. Nincsenek nyilvános veszekedések, viták, nincs kiszivárogtatás, nincsenek egymást ölő személyi csatározások. Ehelyett összetartozás van. Igen, vigyázunk egymásra. Azt gondoljuk, hogy az a helyes. Több tucat levelező csoportban és online meetingen megy a vita folyamatosan, megállás nélkül, sokszor fárasztóan, de magunk között csináljuk. És ha döntöttünk, akkor az a döntés mindannyiunké.

De tegyük hozzá: nem nehéz követni a Dk-t. Egyetlen fontos kérdésben nem változott meg álláspontunk az alapítás óta eltelt tíz évben. Ez egy kiszámítható erős párt. Aki ebből csak annyit ért, hogy ez Gyurcsány-párt, az vagy azt hiszi, hogy ezzel bánt bennünket, vagy semmit nem ért belőlünk. De ezzel nem sok dolgunk van. Nem erről akarunk vitatkozni. Hanem hazánkról. Hogy miként élhetnénk jobb életet. Mert ez a cél, és ennek szolgálata a dolgunk.”

Kép forrása: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. május 15. 18:32
degenerált kretének!
Pusikas
2021. május 13. 23:01
Mit Röhöghetnek ezek klárival ,hogy a momentum, a Jobbik s a többi az ő pecsenyéjüket sütögeti szinte ingyen ? Belegondoltatok ebbe ?
tothpal
2021. május 13. 19:23
Igen! A szellemi lumpenproletárok pártjává vált a szépreményű liberális gyülekezet...
Pipas 3
2021. május 13. 17:41
Fletó, bizony csak egy szekta vagytok. De lehetne úgy is fogalmazni hogy egy bűnözőket védő bolseviknáci maffia!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!