Rajnákok az életünkben

2021. május 28. 08:24

Ki kell állni a becstelen és aljas módon leügynöközött Karikó Katalin mellett.

2021. május 28. 08:24
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Tudja, kedves Katalin, attól tartok, az a két Rajnák, a mi két Rajnákunk ma éppen európai demokrata valahol. Ugye érti?

S micsoda szerencsénk van, hogy nekünk már csak ilyen Rajnákok jutottak. S ha tovább sétál velem egy kicsit még, akkor elviszem Ercsi helyőrségbe, ahol még egy Rajnák töltött velünk egy évet besúgóként, s ott volt aztán az ELTE-n is, s besúgott továbbra is, amikor meg lebukott, hát megvonta a vállát.

Az ön Rajnákja viszont rendőrfőkapitány lehetett, kedves Katalin, mégpedig a rendszerváltás után, s akik rendőrfőkapitányt csináltak belőle, azok most önt ügynöközik. Mert a bűn ismét az erényt szólítja fel önigazolásra.

Önnek ez lehet furcsa, nekünk már régen nem az.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kohntalan
2021. május 29. 09:42
Karikó ránézésre tényleg egy asszonyság. Elmész egy tetszőleges faluba, 30 ilyet láthatsz. Értelmi képességei sem lehetnek túl magasak, Nobel-díját - ha megkapja - leginkább a szerencséjének köszönheti majd, meg az állhatatosságának.
kunfia
2021. május 28. 20:44
Orbánék leügynöközik,aztán kiállnak érte. Régi orbáni kommunista eszköz,amit csinálsz,fogd rá az ellenfeledre.Rákosinak is bejött,Orbánnak ne sikerülne?
Pipas 3
2021. május 28. 18:39
Ezek a bolseviknáci gyilkos gazemberek egymást is így tudják sakkban tartani! Tudják egymás disznóságait! Ezért is lehet apródobrevgyurcsány most is szabadlábon!!
kambala
2021. május 28. 15:30
Zsoltikám : tasnádi lászló földi lászló itt vannak a te rajnákjaid .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!