Pfizerezők

2021. május 25. 12:32

A nemzetközi baloldal legkegyetlenebb harcosai nők.

2021. május 25. 12:32
Dippold Pál
Dippold Pál
Magyar Hírlap

„A nemzetközi baloldal legkegyetlenebb harcosai nők. Ez a tény ellentmond ugyan a nemek közötti különbségeket is eltörölni akaró genderszándékoknak, de éppen Magyarország a példa arra, hogy a balfúriák milyen gyilkos indulattal támadnak hazájukra.

Vagyis arra az országra, ahol élnek, arra a népre, amelyhez tartoznak. A hazátlan senkiháziakra kár szót pazarolni, ám mégsem lehet mindig az orrunkat befogva és tekintetünkkel elkerülve a mocskos lények ügyeit csendben maradni.

Itt van például Gyurcsányné Dobrev Klára. Legújabb, hazugságra felépített akciója Magyarország ellen a moslékkoalíció féktelen hatalomvágyának újabb bizonyítéka. Kinyilatkoztat, fenyeget, feljelent.

A mai magyar genderegyveleg fúriái csak küllemükben különböznek mitológiai elődeiktől. Azoknak kígyóhajuk, kutyafejük, denevérszárnyuk és fekete testük volt. A bosszúállás istennőiként félték őket.

Nem kívánjuk, hogy azt tegyék Gyurcsánynéval, Vásárhelyivel és Falussal, amit a mítoszok mesélnek róluk: rézszögekkel kivert korbácsaikkal kíméletlenül és kegyetlenül őrjítették meg áldozataikat.

Nálunk nincs erre szükség. Az ártó baloldal erői nem változtathatók meg. Hülyék és gonoszok. Lételemük a számító hazugság. Ha ezt tudjuk, ha átlátunk rajtuk, pfizerezhetnek reggeltől estig, nem fertőznek meg minket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egyvilág
2021. május 25. 20:11
Néhány rövid magyarázat, gondolatébresztő a vírusról, vakcinákról: https://egyvilag.hu/index.shtml#virusvakcina
Alexis de Tocqueville
2021. május 25. 17:24
Dobrev "Xéna" Klára, mint kegyetlen harcos. Nem tudom, mit tol a szerző, de eléggé beüthet.
balbako_
2021. május 25. 16:08
A magukból kivetkőzött részeg némberek minden baloldali véres tettben megvoltak. Az ÁVO-ban is szép számmal. Ezek utódai Dobrevek, Szabó Tímeák, Vadaik és társaik.
Magyarok Pásztora
2021. május 25. 15:33
A komcsi-femcsi-libsi moslékosok mind aljasok, kétszínűek és hazugok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!