Pfizer

2021. május 22. 10:18

Nem értem a kormányzati kommunikációt.

2021. május 22. 10:18
null
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„A DK szemlátomást rászállt a Pfizer vakcinára. Abból a kormányzati közlésből, hogy Magyarország a jövőben nem vesz részt a közös uniós vakcinabeszerzésben, igyekeznek kihozni azt a látszatot, hogy nem lesz több Pfizer vakcina. Ezt nem állítják – hiszen nem igaz –, hanem sugalmazzák. »A magyarok nem maradhatnak Pfizer vakcina nélkül« – mondja Dobrev Klára, és már előre ígéri, hogy ha kormányra kerülnek, ők majd szereznek.

Ezzel szemben az igazság az, hogy még kétszer annyi Pfizer vakcina jön a nyáron uniós szervezésben, mint amennyi eddig jött, és természetesen a jövőben nem csak uniós szervezésben lehet vásárolni.

Illetékes kormányzati emberek miért nem mondják el ezt világosan? A Moderna-lehívás ügyében is három napot késett a reakció, a DK-s manipuláció addig mérgezte a közvéleményt. Most ez a Pfizer-akció, megint a késlekedés.

Emlékeztetőül Gyurcsány egy korábbi ügye. Akkor tragikusan sokba került, hogy a kormányzati kommunikációnak nem sikerült kivédenie.

»Mi csináltuk meg a köteles akciót is. Semmi kétség: ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva, de nem agresszív, és nem fenyegető. Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az – egy kis rossz szándékkal – ellene fordítható. Még kiforgatni se nagyon kell, csak kihasználni a benne rejlő lehetőségeket, és mi összerakjuk. Fölhozatjuk még aznap reggel az egy szem kazettát, ami van, lejátsszuk a sajtónak. Szili Kati oldalra hajtott fejjel, sírós hangon mondja el, hogy ez milyen borzasztó. Nagyszombaton Lendvai Ildikó meg a Fidesznek kézbesít mindenfajta leveleket, és elindítjuk azt az SMS-kampányt, amelynek a vége a köteles tüntetés.«”

Nyitókép: MTI/Vajda János

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 270 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kòn bandi
2021. május 22. 17:36
Ezt melyik belpesti romkocsmában hallottad? A gaz patás utasította Tarlós papit :D Egy újabb suttogó propaganda lipsi módra .
Somaa
2021. május 22. 15:47
Persze hogy nem érted értelmi fogyatékos seggnyaló troll csicska firkász... kubikolásra sem alkalmas agyhalott de habzó szájjal hazudozó féregként hogy is értenéd... mást sem értesz a kurva anyád, még kilincs, sőt a szeg célját sem..
jánosbácsi
2021. május 22. 15:38
Magyaroknak pfizer kipcsakoknak kínai oszt jónapot.
péterx
2021. május 22. 15:24
A kormányzati kommunikáció irányítói figyeljenek jobban, Bencsiknek igaza van! Az idézett Debreczeni könyv idézett helye állandóan idézendő, mert a mostani összFegyenc kampány ezt melegíti fel, de az eltelt 20 év kommunikációs lehetőségeivel felerősítve!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!