Papírforma

2021. május 08. 17:46

Ha az Orbán-kabinetnek valóban a vakcinázás tempójának felpörgetése lenne a célja, néhány egyszerű lépéssel látványos eredményeket érhetne el.

2021. május 08. 17:46
Hargitai Miklós
Hargitai Miklós
Népszava

„Ennél, vagyis a papírformánál egy fokkal talán érdekesebb, miért nem kezd valamit a kormány azzal az ellenzékinek mondott párttal, amelyik az elmúlt hetekben kizárólag járvány- és védekezés-szkeptikus üzenetekkel vétette észre magát, és a vezetői, ha nem tudnak kitérni a válaszadás elől, mindig valami olyasmit mondanak, hogy személy szerint sok a fenntartásuk az oltással kapcsolatban, egyelőre nem oltatnak, talán majd később. A Mi Hazánk köreiben valóban lenne tere a meggyőzésnek, ennek ellenére meglepő lenne, ha a kormányzat ismeretterjesztő/megbélyegző üzenetei nem inkább a Fidesztől balra állókat céloznák.

Amúgy, ha az Orbán-kabinetnek valóban a vakcinázás tempójának felpörgetése lenne a célja, néhány egyszerű lépéssel látványos eredményeket érhetne el. Elegendő lenne a Rogán-minisztériumhoz befutó, teljesen értelmetlen regisztráció eltörlése, az uniós engedéllyel rendelkező és a gyakorlatban is bevált oltóanyagok (leginkább a Pfizer és a Moderna) használata a keleti varjúhájak erőltetése helyett, valamint a reális kórházi helyzet bemutatása, lehetőség szerint a köztájékoztatásban a hatalomnál valamivel hitelesebb sajtó bevonásával. Bónusz: ráadásul a 16 milliárdot is meg lehetne spórolni.”  

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mag Ányos
2021. május 11. 10:27
Nincs mese, permanens hülyeségverseny van a baloldalon. Minden politikusuk és újságírójuk részt vesz benne, ők ebben érzik jól magukat.
zakar zoltán béla
2021. május 10. 13:49
amikor grósz et megjelent a színen rögtön szívemre leltem...
geyza1947
2021. május 10. 09:15
A magyar korméány gyakorlatilag foltyatólagos okirat hamisitást hajt végre, ugyanis a védettségi igazolványokat csakis akkor lehetne kiadni amikor a második oltás után eltelt kettő hét ! Orbán ezzel szemben az első után már küldi is ki van akinek kettőt is ! Oka a jogtiprásnak ? Egyszerű, ki lehessen menni a meccsekre !
makám
2021. május 10. 07:21
"Amúgy, ha az Orbán-kabinetnek valóban a vakcinázás tempójának felpörgetése lenne a célja, néhány egyszerű lépéssel látványos eredményeket érhetne el. Elegendő lenne a Rogán-minisztériumhoz befutó, teljesen értelmetlen regisztráció eltörlése, az uniós engedéllyel rendelkező és a gyakorlatban is bevált oltóanyagok (leginkább a Pfizer és a Moderna) használata a keleti varjúhájak erőltetése helyett" kibaszott, degenerált korcs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!