Orbán mondott valamit a disznósajtról

2021. május 16. 21:40

Most egyes ismerőseim mindenkit leparasztoznak, akiknek köze van a disznósajthoz, mások (pl. Lattmann doktor) je suis disznósajt felkiáltással védik ezt az ételt.

2021. május 16. 21:40
Diétás Magyar Múzsa
Diétás Magyar Múzsa
Facebook

„Orbán mondott valamit a disznósajtról, ami miatt most egyes ismerőseim mindenkit leparasztoznak, akiknek köze van a disznósajthoz, mások (pl. Lattmann doktor) je suis disznósajt felkiáltással védik ezt az ételt. Szóval a klasszikus »az értelmiség kárál valami Orbán-beszólás miatt« szituáció van.

Én azt szeretném kérdezni a tisztelt olvasótábortól, hogy hol lehet Budapesten vagy vonzáskörzetében rendes disznósajtot kapni?

Rendes disznósajt: nem úgy néz ki, hogy háromnegyed ez a vöröses húspép, amelyben mutatóban van egy-két húsdarab, hanem rendesen arról van szó, hogy a kevésbé kívánatos sertésalkatrészeket töltötték akár gyomorba, akár műbélbe. Nincs benne továbbá fokhagymapor, amelytől az embernek még a jövő ilyenkor levágott lábkörme is fokhagymaszagú lesz. Esetleg valamiféle fűszerezést is tartalmaz.

Sajnos a kereskedelemben kapható disznósajtok fokhagymaporos, hús (bőr, fül, ánusz, herezacskó) darálékkal felütött, élvezhetetlen szarok. Sajnos bevándorlók nem foglalkoznak vele, vallási okokból Pedig jó lenne, sokáig pl. a Bajcsyn, a Titiz étteremben volt a legjobb, nem otthoni madártej kapható.

Szóval aki tudja, hol van rendes disznósajt, ossza meg az információt. mRNS vakcinát ugyanis úgy tűnik már könnyebb kapni, mint rendes disznósajtot.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Royce2.0
2021. május 17. 14:35
Fehérvári úti vásárcsarnok, középső szint, disznóságos őstermelők. A mozgólépcsőhöz legközelebbi a kedvencem. Télen kiváló kocsonyák is vannak, ráadásul csak lé / színhús / köröm felosztásban kinek-kinek ízlése szerint. Nekik háttal állva árul a másik néni, ahol a number one házikolbász kapható (a műsorszám termékmegjelenítést tartalmaz)
Teréz A Piréz
2021. május 17. 08:26
Petró Hentes a Széll Kálmán térnél. :)
még fokozza
2021. május 17. 08:07
Kurvára meg fog drágulni a kaja.
Gullwing
2021. május 17. 06:45
A rendes disznósajtot megeszik a zsidók, a jóminőségű bort megisszák az arabok. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!