Az Egyesült Államokban is kíváncsiak a magyar családpolitikára

2021. május 04. 12:48

Ott csökken, nálunk nő a gyermekvállalási kedv. Szeretnék megérteni, miért.

2021. május 04. 12:48
Novák Katalin
Novák Katalin
Facebook

„Az Egyesült Államokban is kíváncsiak a magyar családpolitikára. Az American Conservative portál és lap azzal keresett meg, hogy értékeljem az elmúlt tíz év családpolitikai, demográfiai eredményeit. Az USA-ban szinte elképzelhetetlen, hogy Magyarországon elengedjük az édesanyák Diákhitelét gyermekvállaláskor, babaváró támogatást és otthonteremtési támogatást adunk. Ott csökken, nálunk nő a gyermekvállalási kedv. Szeretnék megérteni, miért.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Armageddon
2021. május 05. 09:08
Miért Novák Katalin? Hisz van férje, Veres István.
Mócsing
2021. május 05. 08:40
jó ez a csok meg a sok támogatás csak úgy felverte a lakás árakat, hogy ugyanott vagyunk mintha nem lenne. Szépen beárazták annyival többre viszlát, akinek nincs gyereke vagy nem ígéri be az meg baszódjon meg az albérletében :) .
simonvitéz
2021. május 04. 18:20
Kati, de ki le nem szarja, hogy ott csökken a gyermekvállalási kedv. Egyrészt vannak vagy 400 millióan, másrészt Mexikó felől bármikor milliós nagyságrendben fogadhatnak be bevándorlókat. Engem jobban érdekel a Magyarországgal kapcsolatos népesedési előrejelzés, miszerint 2100ra leszünk 8.7 millióan. De akkor és csak akkor, ha közben befogadunk 1.5 millió bevándorlót.
Kiscsillag
2021. május 04. 15:23
"Ott csökken, nálunk nő a gyermekvállalási kedv. Szeretnék megérteni, miért.” Kell hozzá egy nemzeti kormány, egy kiváló, karizmatikus vezetö és sikeres gazdaság. Nekünk van, nekik nincs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!