Nem adjuk a Diákváros egyetlen négyzetcentiméterét sem

2021. május 13. 10:03

Diákok megfizethető lakhatásának helyszínét adják át a kínai állampárt egyetemének.

2021. május 13. 10:03
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Jegyezzük meg ezt a napot. A napot, amikor a Fidesz 15 ezer magyar diák megfizethető lakhatásának helyszínét átadja a kínai állampárt egyetemének, amikor a vári lakásokban lakó miniszterek és bértollnokok érdekében bedöntik a teljes magyar önkormányzati bérlakásszektort, amikor a kormány lemond az ország talpraállítását segítő 3500 milliárd forint uniós segítségről, vagyis minden egyes magyar zsebéből kivesz 350 ezer forintot.

És jegyezzük meg a napot, amikor a sarkunkra állunk, és ezt nem engedjük. Nem adjuk a Diákváros egyetlen négyzetcentiméterét sem. Minden jogállami eszközzel megakadályozzuk, hogy miközben százezrek nyögik a lakhatásuk költségeit, a Fidesz újraélessze a lakásmaffiát és törvénybe írja a belvárosi Rogán-modellt. És Brüsszelig megyünk, hogy megakadályozzuk, az uniós támogatás elherdálását, hogy a kormány magának kezelje azt a pénzt, ami a magyarokat illeti meg.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agrippa
2021. május 14. 09:47
"Brüsszelig megyünk!" Ok, csak ne felejtsd el magaddal vinni Szíjártót, vagy vki más értelmes embert kamugeri! Az az uniós "önzetlen" seggítség meg visszafizetendő zsé, amit egyszer majd ki kellene csengetni. Szóval akkor ki babrál kinek a zsebében lord mayor?
konfucius
2021. május 14. 09:28
Ami nem létezik, abból nem lehet adni. Előbb létre kéne hozni, meg kéne építeni, és utána magyarázz, hogy hány négyzetcentit nem adsz belőle és kinek.
Valandil
2021. május 14. 08:24
-Apa! Igaz, hogy a pénz nem boldogít? -Igaz. -Akkor mi boldogít? -A kamat.
anna bolena
2021. május 13. 22:48
"Eddig csehül állunk: 30 alattiaknál tarol a baller gárda." -- én is szinte naponta ezt tapasztalom, máskülönben értelmes, kedves huszonévesek meghibbant, teljesen elvakult ballerek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!