Meghaladni a progressziót kell!

2021. május 26. 16:35

A pedofilok az elmúlt évtizedekben komoly érdekképviseletre tettek szert.

2021. május 26. 16:35
Pogrányi Lovas Miklós
Facebook

„A pedofilok az elmúlt évtizedekben komoly érdekképviseletre tettek szert. Kieszeltek egy trükköt: igyekeznek összemosni magukat a melegekkel. (Képzelhetjük, hogy normális gondolkodású homoszexuálisok ennek mennyire örülnek.)

Nem véletlen, hogy beszivárogtak a melegjogi mozgalmakba, és az sem véletlen, hogy már rég nem a homoszexuálisokról szól ez az egész hacacáré.

Azért jön jól nekik ez az LMBTQ+ fiktív identitáskategória, mert így veszélyes, ferde hajlamaikat egyszerű MÁSSÁGKÉNT tudják elfogadtatni.

Ennek a folyamatnak az úttörői a szélsőbalos ’68-as generáció tagjai. 1977-ben e társaság színe-java aláírta a beleegyezési korhatár leszállításáért indított petíciót a francia liberális sajtóban. A kiáltvány súlyát természetesen a SZAKÉRTELEM adta már akkor is, az aláírók között ott találjuk a kor ünnepelt pszichológusait, pszichiátereit. És természetesen a pszichopata, feleséggyilkos Louis Althussert is, akinek nyomában ott tülekednek a posztmodern filozófia úttörőit: Francois Lyotard, Felix Guattari, Michel Foucault, Roland Barthes, Gilles Deleuze, Jacques Derrida. El ne felejtsem megemlíteni a kor ünnepelt egzisztencialista filozófusát Jean-Paul Sartre-t és a feminista Simone de Beauvoir-t!

Daniel Cohn-Bendit (2014-ig zöld EP képviselő) a TV nyilvánossága előtt is beszélt az óvodás korú kisgyerekekkel való erotikus élményeiről, az alábbi képen ő látható 1982-ben, a nevezetes felvételen.

A Kossuth Rádióban Halász Zsuzsával beszélgettünk a Nap kérdése c. műsorban.

A felvétel az alábbi linkre kattintva hallgatható meg 18:33:15-től:

https://mediaklikk.hu/radio-lejatszo-kossuth/...

Meghaladni a progressziót kell!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
molnarat
2021. május 27. 14:19
Kiváncsi vagyok, hogy mikor jelentkeznek be a kéjgyilkosok? Hiszen ők sem tehetnek a hajlamukról. Miért ne élhetnék azt ki?
Tidal_wave
2021. május 26. 18:39
Van itt Magyarországon is egy Révész Sándor, aki szerint a pedofíliát dekriminalizálni kellene. Meglátjuk vajon a készülő pedofiltörvényt valaki majd följelenti-e az EU-nál...
74bro
2021. május 26. 17:30
Ha homokos lennék, hangosan tiltakoznék a sokbetűs szervezet ellen... Várjunk csak... Nem, nem tiltakoznék, nem szeretem nagydobra verni a nemi életem dolgait. Miután törvény nem tiltja, magánügy. Hm... Nem is rossz ötlet olyanok nevében mozgalmárkodni, akik nem tudnak/akarnak védekezni, miközben kihasználják őket. Ezek után törvényszerű volt, hogy a mozgalom eljusson a transzemberekhez, akik olyan védekezésképtelenek, hogy nincsenek is. Sokszor elgondolkodom rajta, az átlag polgár vajon tényleg nem látja ezeket a rém egyszerű összefüggéseket, vagy csak arról van szó, hogy könnyebb az élet fejjel a homokban (itt különösen találó ez a kép :)
szürkeSzarvas
2021. május 26. 17:05
Lehetett rá számitani-amint a buzeránsokat "törvényesitik",jönnek a pedofilok,hogy őket is,hiszen csak az "évjáratban" ternek el.. Aztán a "kutyabaszók" is .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!