Majka papa hazudozása

2021. május 03. 09:04

Majoros Péter és Berki Krisztián személye ugyanannak a kultúrának a betörését jelzi.

2021. május 03. 09:04
null
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Hírklikk

„Az ózdi vamzer nyilván tehetségesebb, okosabb és alázatosabb, mint a proteinsámán, megtévesztésig hasonló ugyanakkor a gátlástalan veretésük, a kényszeres hencegésük, meg az, hogy a nyilvánosságot nem célnak, hanem eszköznek tekintik a pénzhez, a befolyáshoz, a fontos, nagy emberré váláshoz. Mindketten az Orbán-rendszer kulturális arcai: Majoros Péter a TV2 húzóneve, míg Berki Krisztián büntetőfékezésének nyilvánosságra kerüléséig Mészáros Lőrinc lapátra tett feleségének tévécsatornájánál tevékenykedett Hajdú Péter keze alatt, mint elismert műsorvezető és reality-hős. Mindkettőjük karrierjét egy-egy valóságshow indította be, s azóta két archetipikus figurát adnak elő a nyilvánosságban: Berki a gátlástalan, lelketlen bűnözőt, Majoros a gátlástalan, lelketlen besúgót.

Figyelemre méltó továbbá, hogy amint Majoros Péter szorult helyzetbe kerül, ugyanúgy viselkedik, mint Berki Krisztián. Berki a büntetőfékezéséről a csajának a terhességével, az egzotikus utazgatásukkal meg néhány karitatív Instagram-fotóval próbálta elterelni a figyelmet, Majoros pedig látva az elementáris dühöt, amelyet a Szijjártó Péterrel folytatott haverkodása keltett, gyorsan hazudozni kezdett a nyilvánosságban az RTL mesés ajánlatáról, melyet ő lazán visszautasított, és veszni hagyta a felkínált rengeteg pénzt, mert nyilván annyira élvezetes a tévénézőket nap mint nap Mészáros Lőrinc fideszes rémhíradójához, a Tényekhez felszopkodni, hogy ezért még anyagi áldozatot is hoz. Lám: neki nem minden a pénz.

Érkezett is Kolosi Péter cáfolata: kiderült, hogy nem az RTL kereste meg Majorost, hanem Majoros kereste meg az RTL-t, és az ósdi hős nem pusztán álomszerű ajánlatot nem kapott, de egyáltalán nem tartottak igényt a szolgálataira. Hiába lelepleződött azonban le a hazugsága, a spicli mégis örül, hisz már nem arról szól a nyilvánosság, hogy mit keresett ő Szijjártó Péter erkélyén, mit volt olyan fontos elintézni, hogy személyesen kellett találkoznia a külügy- és majkaügyminiszterrel – a hiphop-házmester sikeresen áttematizálta a diskurzust: ő már nem az Orbán-rezsim hazug kutyája, hanem egy sztárműsorvezető, akit vagy hívott az RTL, vagy nem. Jól tudja, hogy a pillanatot kell uralnia – holnapra úgyis mindenki elfelejt mindent.

Akinek van hozzá ideje és kapcsolata, nyugodtan utánajárhat, hogy Majoros vagy Kolosi hazudik-e. Majka helyzete ez esetben annyival könnyebb, hogy őt – akárcsak Berki Krisztiánt – nem kötelezi a szavahihetőség: a nyilvános hazudozás mindkettőjük profiljába simán belefér.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
21 gramm
2021. május 05. 21:16
Lehet, hogy valamiről lemaradtam, bevallom nem követem a Majla gyerek életútját, de mi ez a besúgó szál vele kapcsolatban, amit a Robink itt ismétlődően felemleget?
geyza1947
2021. május 04. 09:20
Igen, majka és berki kb. ugyanaz az alom !
Vakfolt
2021. május 04. 08:45
"Az ózdi vamzer nyilván tehetségesebb, okosabb és alázatosabb, mint a proteinsámán, megtévesztésig hasonló ugyanakkor a gátlástalan veretésük, a kényszeres hencegésük, meg az, hogy a nyilvánosságot nem célnak, hanem eszköznek tekintik a pénzhez, a befolyáshoz, a fontos, nagy emberré váláshoz." Kihagytad magadat, kukipöcs! Ugyanebbe a virsli csapatba tartozol, kötőszövet, inak, pulykabőr, afrikai utifűrost, szinezékek, pálmaolal, guárgumi meg töltőanyag, ugyanabból az ehetetlen szarból vagytok mindhárman! Rengeteg adalék kell, hogy egyáltalán ne bűzölögjetek mint a szar, amik valójában vagytok. És lerántod a leplet magatokról, közben úgy csinálsz.. mintha függetlenobjektív lennél? Ennek már szakálla van, sikerül ezzel még valakit átbaszni?
eresgé
2021. május 04. 03:03
https://www.youtube.com/watch?v=fO-uJ8tREZs Na ezt a feldolgozást még a Puzsér gazdáinak csinálta általában elmondható, hogy kifejezetten szinvonalas dalszövegei is vannak. Majkát aki tényleg mélyről jött és tényleg egy afféle self-made man - összehasonlítani ezzel a bérelhető bőgőmajommal hááát Ha csak azt nézem, hogy melyik honnan indult mik voltak a lehetőségei az a - Belpest vs a 90-es évek lepattant Ózdja - a bölcsészkar akolmelege (de bármelyik budapesti nagy egyetem) ahonnan 5 év alatt tényleg csak a teljesen retardált antiszociálisak nem szednek össze pár havert későbbi média / politikai / üzleti "felvilági" havert vs egy roncsövezeti szakközépiskola stb szal igen brutális aránytévesztés. Puzsér emberileg egy nulla. Az irásából bűzlik a belpesti felsőbrendűség a lenézés - hogy jön már ez a vidéki senki ez a cigányokkal haverkodó niemand hozzám Róberthoz a teremtés koronájához. Pedig a különbség csak annyi Puzsér buta mint a szar Majorosnak meg van esze. Pozsért naponta emlékezteti arra mekkora egy looser. Hááát nyilván elemi felháborodás követte Majka és a külügyér találkozását persze - leginkább a Puzsér féle árnyszinházban. A beszűkült tudatú egész nap irigyen fröcsögő harmadvonalas celebekértelmiségi niemandok világában :D Kolosi meg biztosan maga az igazmondó juhász: https://pestisracok.hu/orul-annak-a-meglopott-irono-hogy-jogerosen-megnyertuk-a-sajtopert-az-rtl-klubbal-szemben/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!