Lejárt szavatosságú elvek, újracsomagolt politikusok

2021. május 09. 08:54

Venne Ön ordas náci eszméket elutasító MSZP-t a sarki boltban?

2021. május 09. 08:54
Baxter Hugó Péter
Kontra

„Az élelmiszerboltok profitjának egyik legnagyobb ellensége a gyorsan romló élelmiszer, amelyet szavatossági időn túl sajnos ki kellene dobni. A kései kilencvenes – korai kétezres évek egyik legzseniálisabb kiskereskedelmi találmánya (amely meg nem erősített források szerint a hárombetűs, magyar tulajdonú üzletlánc korai időszakának szellemi terméke) az újracsomagolt, átcímkézett tejtermék.

Penészedik a sajt? Semmi gond, vágd le a nagyon zöld részt, csomagold be frissen tartó fóliába, mérd le, címkézd újra, tedd ki az akciós pultba és a nagyját úgyis elviszi az árérzékeny vásárló, aki úgy fogja érezni, hogy még jól is járt vele. A szavatossági idővel pedig bánj olyan nagyvonalúan, mint egy kisvárdai autókereskedő a Drezdából behozott »megkímélt« ötös Golf kilométer-számláló órájával. Hasonló a helyzet a hitelességüket vesztett, korábbi csomagolásukban senkinek sem kellett politikusokkal, az ő elveikkel és hitelességükkel. Következetesen baloldali értékek? 2021-ben ez már lejárt lemez.

Venne Ön például az ordas náci eszméket elutasító MSZP-t a sarki boltban? Már a pultra kerüléskor romlott volt. Csomagoljuk újra és nevezzük el a változatosság kedvéért Összefogásnak! Ez már új, friss hiteles politikai sajt, a penészt eltakartuk a csomagolással levágtuk róla, hogy örüljön a Kedves Vevő! Vajon lesz-e gyomra elég kormánykritikus választónak megenni jövő tavasszal ezt az átcímkézett maradékot?

Bohár Dániel, a Pesti TV Riportere készített egy rövid, de annál tanulságosabb mini-riportot, amelyben telefonon érdeklődött olyan, baloldali közösséghez szorosan kötődő, finnyásan elvhű lecsúszott senkiháziaknál éttermiségieknél (Nagy Bandó András, Parti Nagy Lajos, Dés László), tartják-e magukat még a 2014-es videós kampányban megfogalmazott állításaikhoz?

»A Jobbik nettó náci párt!«
»Senki ne szavazzon a Jobbikra!«

Érdemi beszélgetésre egyik díszpinty sem volt hajlandó, pedig Bohár Dani indokolatlanul udvariasan, türelmesen próbált belőlük legalább egy-egy épkézláb választ kicsikarni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tacsi90
2021. május 09. 21:37
"Lejárt szavatosságú elvek, újracsomagolt politikusok" mondja ezt a KISZ tiktkárok és a soros ösztöndíjas nemzeti keresztény fidesz seggnyalója:))))
certus
2021. május 09. 14:06
Ez a bajuk Bohárral.
Amerigo
2021. május 09. 09:55
A maszop mai felhozatala eleve IV.o. és legbelül romlott. Hol van egy mostani bagóné K.K.Magdához, vagy kórosan hazug,demagóg hitvány ember mondjuk K.Péterhez képest? Meseházi szegény megpróbált fiatalítani,de a "nagy öregek" kiszorították. Ott indult el a maszop a lejtőn és hamarosan az aljához ér.
zsanett-kúnrum
2021. május 09. 09:39
A szavak emberei nem talaltak szavakat
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!