A moslékkoalícióról

2021. május 14. 17:03

A II. világháború menetét a szövetséges hatalmak fordították meg.

2021. május 14. 17:03
null
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Az Egyesült Államok, Nagy Britannia és a Szovjetunió. Egy korábbi gyarmat, annak gyarmattartója és a kommunista ősellenség országa. Kövér görcsember moslékkoalíciónak hívná őket. Most is széles szövetség alakul korábbi riválisok között. Most itt, Magyarországon.

Egymással sokáig farkasszemet néző, vetélkedő, megbélyegző pártok álltak össze, hogy új Magyarországot teremtsenek. Ahogy az egykori szövetséges hatalmak, most a szövetséges pártok teszik félre másodrangúvá lett korábbi vitáikat.

Mert a közös haza fontosabb, mint a különálló pártok. Mert ahhoz, hogy visszatérjünk a normális világba, megéri túllépni a régi konfliktusokon.

Hiszen színes országot kell majd vezetnünk. Akkor az se baj, ha színes a koalíció. Így fogunk győzni! Ahogy a szövetséges hatalmak is győztek.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. május 16. 10:10
reinkarnált a zakkant bolsi!
Krupp Skya
2021. május 16. 07:06
"A II. világháború menetét a szövetséges hatalmak fordították meg." Akkor úgy gondolták, hogy a kommunisták támogatása a kisebbik rossz, de azóta rájöttek hogy ez a rosszabbik Kiss volt. Körömletépés, földelvétel, egymás akasztása, nyugdíjfelezés, gumilövedék. Amire viszont büszkék vagyunk az az egymás akasztása és a hazudtunk reggel éjjel és este. :)))
zakar zoltán béla
2021. május 15. 16:37
szerintem apró antalka szaunája meg az ávh....
zsanett-kúnrum
2021. május 15. 13:12
Mostan pedig elképzelem, hogy malackaim befaljak a moslékot
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!