Gyurcsány Ferenc, csávókám, tudod mi van nagyon lent?

2021. május 26. 21:22

Az, hogy egy ország tönkretétele után te még mindig a közélet része vagy.

2021. május 26. 21:22
Hollik István
Facebook

„Gyurcsány Ferenc, csávókám, tudod mi van nagyon lent?

Az, hogy egy ország tönkretétele után te még mindig a közélet része vagy.

Az, hogy egy országot vertél át, csaptál be csak azért, hogy hatalmon maradhass.

Az, hogy az Apró-villából, elprivatizált milliárdokkal a zsebedben még mindig egy cél lebeg a szemed előtt: visszajutni a hatalomba.

Hidd el csávókám, nem jó kedvünkből foglalkozunk veled. Mi örülnénk a legjobban, ha soha többet nem kellene kiejteni a neved.

De ki kell, mert 15 év után sem tetted meg, amit a hazugságbeszéded után rögtön meg kellett volna: lemondasz és eltűnsz.

Nem fogjuk hagyni, hogy azt a gazemberséget amit 15 éve tettél, most megismételhesd!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
scion
2021. május 28. 07:50
Nem "csávokázni" kéne már 11 éve hanem hűsre tenni, hol maradt az elszámoltatás? A fidesz politikai okokból nagyon jól tudja hogy amíg Fletó a felszínen van, az nekik hoz szavazatokat, ezért tartották meg őt udvari bolondnak.
zolizolizoltan
2021. május 27. 13:27
Nem azért mondom, de Gyurcsány jól szétkúrta Orbán FB propagandáját. Állítólag ott több lájkot szerzett, mint maga Orbán :)))
jord
2021. május 27. 12:51
Milyen nehéz lesz majd a gyerekeidnek elmagyarázni hogy te keresztény demokrata ember voltál. Egy seggnyaló bérenc voltál a sok ezer érdekember közül--- aki rettegett Orbántól!!!
rajgy
2021. május 27. 12:51
Az "Öszödi Beszéd" a jelzés volt Orbán Viktor számára. OK, innen már 100x annyit is hazudhat. Elég "Öszödre" hivatkozni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!