Fegyőr és a morál

2021. május 11. 07:37

Fekete-Győr a magyarság helyett minden esetben a gazda oldalára állt.

2021. május 11. 07:37
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Fegyőr, ha már a morált akarod fitogtatni, ne menj Kínáig! Fekete-Győr András a magyarság helyett mindig, minden esetben a gazda (mert »a gazda jó«) oldalára állt és ez valószínűleg így is marad, legyen szó a romániai, szlovákiai választásokról, ahol a magyarral szemben a nemzetközi hálózat román és szlovák helyi lerakatának jelöltjét támogatta a Momentum.

Ne feledkezzünk meg a kárpátaljai magyarokról, akiknek már nem csak az autonómiáját szüntették meg, nyelvhasználathoz fűződő alapvető joga került veszélybe, de az USA bábállamaként létező ukrán állam a közösségük teljes eltörlését tűzte ki kendőzetlenül maga elé célként. Ahogy minden más hazai pártnak, úgy a Momentumnak is lett volna számtalan esélye, hogy a magyarságot válassza, de nem tette: helyette marad Ukrajna és Hongkong. Lehet, hogy inkább ott kellene indulniuk a választásokon?!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
123321
2021. május 11. 12:01
menjünk tovább: a gyökértelen, európai kisebbségeket gyűlölő faszkalap korrupt geci usaszopó EU is befenyíthette volna az ukránokat, hogy addig ne számítsanak semmilyen segítségre az oroszok ellen, amíg a kárpátaljaiakat emberszámba nem veszik. Nem tették, mert gyáva megalkuvó korrupt gecik, vdl anno alig várta, hogy az öntudatlan biden elé térdelhessen... Igazi Európai Faszkalapok...
szürkeSzarvas
2021. május 11. 11:39
F.Gy.A .1 kis sulytalan senkiházi. A Klein család "szilovikijei" 1 nap alatt felzabálnák,ha kellene. De nem kell. Majd félrelökik,amikor útban lesz. (Amint a Horn Gyulát,amikor a "3 tenor " versengett 2001 ben.) A Némethet megsértették,a Kovácsot az Eubizt.-el megvették,a Hornt meg félrelökték-a Meggyesyt pedig a sajtobéli szttisztekkel "megcsinálták". A Piroska néni hatalmas kavarógép. :)
Fideath
2021. május 11. 10:29
Nem az a baj ha valaki jobboldali, konzervatív, vagy keresztény. Nem az a baj ha valaki migránsellenes, és tényleg szeretné megőrizni a nyugati civilizációt az etnikai felhígulástól, a radikális iszlámtól és a kulturális marxizmustól. A baj az ha valaki egy korrupt patkány. Ha valaki szétrabolja a közvagyont, és a seggnyalóival feltölti a különböző hatóságokat akik emiatt nem fogják kivizsgálni a kenyéradó gazdáikat. A baj az ha valaki nem hisz a demokráciában, a töbpártrendszert csak kötelező rossznak tartja. Ha valaki nem hisz a sajtószabadságban, az ellenzéki sajtót felszámolandó ellenségnek tekinti. Más szóval: a baj az ha valaki fideszes.
Fideath
2021. május 11. 10:25
Mai NER-rablás amit hiába keresel a lakájmédia hasábjain: "Rogán Cecília békásmegyeri panelban élő üzleti partnere milliárdos lett. A cég tavalyi teljesítményének, amely 2019-ben 170 millió forint nyereséget termelt, 2020-ban viszont a koronavírus-járvány és az azt kísérő gazdasági válság közepette 1,142 milliárdra tudta növelni azt. A cég, aminek a tulajdonosa egy békásmegyeri panellakásba van bejelentve, évek óta rendszeresen részesül a kormány propagandaköltéseiből: az Átlátszó korábbi cikke alapján a Stop Soros kampányból majdnem 700 millió forintot kaptak, a 2018-as választás előtt pedig csaknem 4 milliárd forintot. A 2016-ban még 2,5 milliárdos árbevétel mellett 30 millió forint nyereséget termelő cég bevételei 2020-ra 16,5 milliárd forintra, nyeresége pedig 1,142 milliárd forintra nőtt. Ez utóbbit a cégtulajdonos Horváth gyakorlatilag egy összegben kivette osztalékként." https://444.hu/2021/05/11/rogan-cecilia-bekasmegyeri-panelban-elo-uzleti-partnere-milliardos-lett
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!