Zárt ajtók mögül szivárogtatták ki a böszmeségeket. Ez az Igazságbeszéd?

2021. május 19. 08:24

Ez az újraértelmezett valóság, az utolsó gazember pedig röhög a markába, hogy a csúfos bukását okozó beszédét manapság sokan egy másik moziból nézik.

2021. május 19. 08:24
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Facebook

„Igazságbeszéd. Így hívják a Gyurcsánt az utolsó töltényig védő szektások a gyalázatos, őszödi beszédet mostanában, olvasom ezt itt-ott. Őszinte, mondogatják ezt, hajtogatják maguknak, mint valami perverz fohászt. Újraértelmezték, hamis valóságot kreáltak a kígyózó szövegéhez. Persze, nem maguktól találták ezt ki, maga Feri nevezi mosolyogva Igazságbeszédnek a 2006-ban elmondottakat. Lószart mama!

Kérdezem én, ha ez volt Gyurcsány nagybetűs Igazságbeszéde, akkor miért nem állt ki ezzel? Miért nem nyilvánosan mondta? Zárt ajtók mögül szivárogtatták ki a böszmeségeket. Ez az Igazságbeszéd? Nem, ez az újraértelmezett valóság, ez az utolsó gazember pedig röhög a markába, hogy a csúfos bukását okozó beszédét manapság sokan egy másik moziból nézik.”

Kép forrása: Bayer Zsolt hivatalos Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 185 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sün Balázs
2021. május 24. 11:20
Gyurcsány némileg igazat mondott Őszödön, a 2006-os választási győzelem után a parlament alakuló ülése előtt tartott MSZP nagygyűlésen. A gyűlés elején Feri elmondta, hogy a kampányban minden jót megígértek, és ezzel megnyerték a választást, de az ország olyan nagy bajban, hogy az ígéretekkel szemben most csak azokkal teljesen ellentétesen kell kormányozni az országot. Erre a párttagok a hozzászólásukban mind elmondták, hogy ez 180 fokos fordulat nem fogadható el, mert nem ezt ígérték a népnek. Erre "ugatta le" Feri a párttársait azzal, hogy most bezzeg pofáznak, miután megnyerte nekik a választást, pedig olyan rosszul kormányoztak, és annyi böszmeségeket csináltak, mindent elkurtak, ....... Horváth Csabának odavágta, hogy vissza lehet menni gépkocsi szerelőnek,.... Tehát a párttagok kifogásainak letorkolására sorolta fel és ismerte el Feri, hogy milyen ocsmányságokat követtek el az országgal szemben. "Hazudtunk reggel, éjjel meg este", mejdnem "úgy kormányoztunk, hogy majdnem beledöglöttem", stb, stb ....
tevevanegypupu
2021. május 19. 18:05
A következő választásnál kellene beléjük rúgni egy óriásit, akkor ez a csapat Gyurcsányostól eltűnne..akik pénzelik a társulatot úgy vágják ki őket, mint Simicska Kálmán Olgát..több pénzt nem kapnak..
kunfia
2021. május 19. 17:18
Így 15 évvel a beszéd után,11 év orbáni hazudozás közepette mennyiben aktuális az öszödi beszéd?
Isten jobb keze
2021. május 19. 17:02
Na! A mandiszar megint ide baccta nekünk a szaros szájú bayerzsótyikát! Pfujjj..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!