Azt hiszem, Kövér László fejében tényleg meglazult egy csavar

2021. május 25. 18:57

Kipróbáljam, hogy Kövér betartja-e az ígéretét?

2021. május 25. 18:57
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„Mai felszólalásom után egy csokor virágot ajánlott nekem azért, ha egyszer csöndben végighallgatom a kormány válaszát. Ez nehéz lesz annyi hazugság közepette, de inkább titeket kérdezlek: kipróbáljam, hogy Kövér betartja-e az ígéretét, vagy mindegy, mert ő virág alatt valószínűleg néhány kórót ért, azért meg nem éri meg az erőfeszítés?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2021. május 31. 08:51
Anyádba meg egy bolsevik tette be a csavart, végtelen menet volt.
bagira
2021. május 30. 03:25
Az Ügy – Szolgálat vagy küldetés? Nem csupán a Momentum elnökségi tagjairól lehet elmondani, hogy már megalakulásukkal is saját hazájuk ellen tevékenykedtek, az ellenzék látványos összefogása sem a véletlen műve. Bár azt gondolnánk – és szeretik ezt hangoztatni – , hogy különböző ideológiai alapokkal rendelkeznek, az Ügy mai adásában rávilágítunk bizonyos összefüggésekre, melyek ismeretében elgondolkodtató, hogy milyen érdekek mentén szerveződő társulás az, ami gőzerővel próbálja megdönteni az Orbán-kormányt. A jogállamiság nevében diktátorozó ellenzék színe-java annyira transzparens, hogy még saját önéletrajzukban is ellentmondásokat figyelhetünk meg. A parlamenti mikro-manó-frakció, vagyis a Párbeszéd pedig elképesztő magabiztossággal feltűnősködik évek óta, Szabó Tímeával az élen. https://pestitv.pestisracok.hu/2021/05/29/az-ugy-szolgalat-vagy-kuldetes/
Pitypangocska
2021. május 27. 12:04
Ez a nő a zavaros múltja miatt NEMZETBIZTONSÁGI KOCKÁZATOT JELENT (mint Márki-Zay is). Miért ülhet ő az Országgyűlésben????
SigSauer
2021. május 27. 00:28
Mivel összeálltál azzal, aki családok, gyerekek közé lövetett, maximum egy análintrudert érdemelnél. Kövér még egy csokor kóróval is úriembernek számítana esetedben, te elvtelen, rikácsoló sz@rdarab! :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!