Az egész Jobbikban nincs jobb képességű ember Kunhalmi Ágnesnél

2021. május 01. 16:36

Amiről évekkel ezelőtt azt mondtuk volna, hogy egy béna vicc, az ma a magyar baloldal valósága.

2021. május 01. 16:36
null
Baczkó Norbert
Facebook

„Nem! Nem photoshop, legalábbis nem úgy, ahogy azt a vicces fotóknál szándékosan manipulálni szokták. Ez kérem a valóság, Jakab Péter facebook oldala, a Jobbik elnökének bejelentése, ahol az MSZP elnökét ajánlja a választóknak, mint a Jobbik jelöltjét, hogy együtt korszakot váltsanak. 

A Jobbik, ami azért jött létre, hogy leszámoljon a 2010 előtti világ politikájával, a kommunista utódpárt MSZP elnökét támogatja és még csak jelöltet sem indít vele szemben, az ellenzéki előválasztáson sem. Az egész Jobbikban nincs jobb képességű ember Kunhalmi Ágnesnél, akit indítani lehetne, nem hogy a körzetben a Fidesszel szemben, hanem az előválasztáson, Ágival szemben.

Most mondjátok azt, hogy nem imádnivalóan szürreális a magyar politika!

Amiről évekkel ezelőtt azt mondtuk volna, hogy egy béna vicc, az ma a magyar baloldal valósága.

Ezek az emberek kormányozni szeretnének.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kiss.istvan770
2021. május 02. 09:37
"Az egész Jobbikban nincs jobb képességű ember Kunhalmi Ágnesnél" Az a röhej, hogy ez egy igaz állítás. Kunhalmi viszonylag kulturált stílusban tudja előadni a szamárságait, Jakab viszont egy orbitális tahó.
Naggy
2021. május 02. 07:59
2004. május 23. – A MIEP Ifjúsági Tagozat Országos Elnöksége mély megdöbbenéssel figyeli azt a politikai ámokfutást, köpönyegforgatást, amely 1990 óta jellemzi a Fidesz politikáját. Orbán Viktor pártja kipróbálta a magyar közéleti irányultság minden széljárását, amelyből az épp aktuális időben politikai tőkét kovácsolhatott. Kezdődik minden azzal, hogy SOROS GYÖRGY KIVÁLASZTJA A KELLŐEN BEFOLYÁSOLHATÓ, A HAZA ELÁRULÁSÁRA KÉSZ IFJÚ TITÁNJAIT, s összerendezi őket, mint a liberális internacionálét megtestesítő rendszerváltó erőt, amely az SZDSZ testvérpártja lesz.
kizökkentidő
2021. május 02. 06:38
Jelentős túlkínálat van kártékony vörös pártokból.
kulakman
2021. május 02. 06:28
Már a ma már kevéssé tisztelt hofi is megmondta , egy csőcselékünk van ezzel kell mindent megoldani , és tényleg!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!