Az átejtő

2021. május 13. 18:39

Úgy párolgott el Fekete-Győr András bátorsága a bíróság előtt, ahogyan csak gyáva ifjoncoké szokott.

2021. május 13. 18:39
Dippold Pál
Dippold Pál
Magyar Hírlap

„Úgy párolgott el Fekete-Győr András hányaveti bátorsága a bíróság előtt, ahogyan csak a megfelelően ostoba és gyáva ifjoncok bátorsága szokott elillanni. Az a magabiztos és pökhendi magatartás, ami a hatalomra éhes fiatal baloldaliak lila csapatát, a Momentumot jellemzi, beúszott a tárgyalóterembe.

A gátlástalan liberalizmusra nevelt ifjak, ne csodálkozzunk, nincsenek, nem is lehetnek tisztában tetteik helyességét vagy helytelenségét illetően. Az a fajta újkori szabadosság, aminek szellemében Fekete-Győrék nevelkedtek, sokak, főleg fiatalok számára lehet ugyan vonzó, ám azt minden józanul gondolkodó ember beláthatja, hogy a mások jogait sértő szavakért és tettekért felelősséggel tartozunk.

Lépten-nyomon belebonyolódnak saját hazugságaikba, sanda szándékaik csapdájába esve sikoltoznak, és ott szerzett aprócska sebeiket mutogatva szaladnak elvtársaikhoz. Azok most éppen Brüsszelben vannak, és fenekednek Magyarország ellen. Lassan talán felnyílik az európaiak szeme, hiszen minden, amit a brüsszeli bürokraták a világot pusztító koronavírus-járvány ügyében tettek, komoly törvénysértések sorozatává minősülhet. Jogállamiságról, erről a medúzaszerű valamiről papolnak, ócska korrupciós vádakkal bombázzák a sajátos, liberális nézeteiktől eltérő gondolkodásúakat, például hazánkat vagy Lengyelországot, ám közben mélyen hallgatnak arról a világra szóló botrányról, amit az Európai Unió egészségügyi biztosa, Sztella Kiriakídisz négymillió eurós korrupciós botránya jelent.

Itt ér össze a ciprusi vakcinakufár, Kiriakídisz és a kis magyar füstbombázó Fekete-Győr története. A két szánalmas botrány belecsurog abba a széles, mély és büdös kanálisba, amiből a szabados európai vezérgondolkodók próbálják mások mellett hazánkat is lelocsolni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Herrence_Till
2021. május 13. 23:40
Bezzeg az origo szerkesztőségben is mekkora Rambó volt a kis tetű... Tudta jól, hogy nem fogja senki sem pofánbaszni.
Harangláb
2021. május 13. 23:23
Tipikus kis szájkaratés...
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. május 13. 22:17
Bandit eltiltani egy évre a közügyektől. Ennyi lenne!
Leakis
2021. május 13. 22:04
Nincs ehhez mit hozzátenni, talán ezért is nincsenek hozzászólások. Az írás tökéletes. Köszönjük. Kis kiegészítés azért: https://jobbraat.blogspot.com/2020/01/politikusok-mint-bibliai-szemelyek.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!