A vérvörös köztársaság

2021. május 28. 14:52

Durva jelenet, amikor az akasztásra váró ember alól kirúgják a lábtámaszt.

2021. május 28. 14:52
Csizmadia László
Magyar Hírlap

„A rendszerváltozás lehetősége 1990-ben látszólag az ölünkbe hullott. A kereszténység gyakorlásának lehetőségét visszanyerő magyarok a megbocsátást fontosabbnak tartották, mint az elszámoltatást törvényes keretek között. Mostanra kiderült, hogy ez hiba volt, mert a kormányzásba visszatérhetett a posztkommunista hatalom a régi pártállami vezetők és gyermekeik útján. Az MSZMP vagyonát öröklő MSZP és a hozzá csatlakozó SZDSZ együtt valósította meg a posztkommunizmust.

A nemzet kincstárának saját zsebre kifosztása, a rablóprivatizáció, az ország elszegényítése a Gyurcsány-korszak alatt megismétlődött. A kontraszelektált miniszterelnök őszödi beszédében beismerte hazugságait, ez nem őszinteséget és önkritikát jelentett. Egész egyszerűen saját érdekében mondataival arcul csapta a választópolgárokat. Az országgyűlési választások után ismét nyeregben érezte magát. Megkapta a segítséget külföldi pártbarátaitól, és hatalmának megőrzését az Európa Bank és az IMF hiteleivel biztosította. Az Európai Parlament szocliberális szárnya bűnpártolásra adta fejét, amikor az ország meghamisított pénzügyi mérlegét szankciók nélkül elfogadta.

Új erőre kapott a bolsevik módszereket követő posztkommunista diktatúra. A Fidesz–KDNP nagygyűléséről békésen távozók 2006. október 23-án szembekerültek az állami terrorral. Gy. F. azt gondolta, eljött a végleges leszámolás ideje, hatalmának véglegesítése. Lovas attak, szemkilövés, vipera náspángolás, az elfogottak kínzása mellett rendőrállami módszerekkel a félelemkeltés minden eszközét felhasználta.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geyza1947
2021. május 30. 16:14
Na vén csavargó barátkozzál a gondolattal !
Tiszafa
2021. május 29. 15:22
A cikkíró ezzel a gondolattal zárja a cikkét: "A CÖF–CÖKA szellemi honvédőinek javasolni fogja egy igazságtételi, civilekből álló bizottság létrehozását, amely az igazság és erkölcs alaptételeire támaszkodva bemutatja a szocliberális kormányzás rendszerváltozás óta végzett országrontó tevékenységét." És az egész cikk ugyanez a puhapöcs" nesze semmi, fogd meg jól" hangulatú. Jut eszembe Horn Gyula elhíresült aranyköpése: Na és?! Igen, Horn Na és-e jutott eszembe, mert ez a bizottságosdi kúrvára kevés! Ezeket egytől egyig el kell zavarni az országból, ha már akasztani manapság nem illendő. Mert különben visszajönnek, mert mindig vissza akarnak jönni a hatalomba úgy, hogy gyűlölik ezt a nemzetet.
Magyarok Pásztora
2021. május 28. 18:10
Nem fogja senki helyettünk elzavarni a '18 óta rajtunk élősködő hazaáruló nomenklatúrát.
tacsi90
2021. május 28. 17:24
remélem a 2022-es kampányotok az elszámoltatásról fog szólni:)))) lehetne ez a szlogen " elszámoltatjuk a baloldalt azért, amit a mi 12 éves korlátlan hatalmunk előtt csinált"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!