A Telex imázsfilmje Karácsony Gergelyről

2021. május 23. 08:57

Próbálják a főpolgármestert szuverén vezetőnek, jéghideg politikai stratégának hazudni.

2021. május 23. 08:57
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Érvényes üzenet és retorikai képességek hiányában a baloldali politikusok szerepét gyakran veszik át a balos médiumok. Ennek tükrében is érdekes, ahogy a Telex imázs filmet forgatott Karácsony Gergelyről. Nem rég került a nyilvánosság elé, hogy Karácsony Gergely kampányfőnöke egy bárban egyeztetett Dull Szabolccsal, aki társfőszerkesztőként a Telex egyik vezetője. Érdekes kommunikációs csavart figyelhetünk meg a főpolgármester személyét illető ellenzéki narratívában. Eddig azt hangsúlyozták, hogy az Összefogás a tömegek egységeként, szinte vezető nélkül akarja igazgatni az országot és ehhez nem is lehetne hitelesebb karaktert választani a tétova Karácsonynál, így kínálva alternatívát az erős, hatákonyan cselekvő vezetővel kormányzó polgári oldallal szemben.

Ezzel szemben most a magukat függetlennek és objektívnek feltüntető orgánum ellenzéki politikusok megszólaltatásával próbálta a főpolgármestert szuverén vezetőnek, jéghideg politikai stratégának hazudni, aki karizmájának és éleslátásának köszönhetően egységet tud teremteni a baloldalon. A Telex kampányfilmje rámutat arra, hogy koncepcióját és stratégiáját tekintve recseg ropog az ellenzéki összefogás. Nem akarok tippeket adni, de az ellenzéki összefogás lehet, hogy előrébb tartana, ha végre nyíltan indítaná médiamunkásait politikusként a választásokon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2021. május 23. 15:31
Tamás, na, és? Ugyanazt csinálják amit ti, csak töredéke pénzből.
wasserwoman
2021. május 23. 12:38
nem hiszem ,hogy ezt az imázsjavitó programot sokáig lehetne folytatni,miután geri produktuma kimerül a saját dislexiámvanvolt, turkálósinges kommunikációjában. Ezt lehet dagasztani néhány hétig,de tovább nem.
anna bolena
2021. május 23. 12:36
A legálságosabb a mindkét oldalra játszó Schiffer András megszólalása. A mennybe repíti KGt többek között azért, mert "nem semmisíti meg" az ellenfeleit, és KG teszetoszaságát, lustaságát, cinikus nemtörődömségét mint átgondolt, komoly taktikát próbálja eladni. Hová akarja sifi juttatni az országot azzal, h KG-t a miniszterelnöki posztra alkalmasnak sminkeli? Tudja jól ez az ambícióiban sértett, eszes kígyó, kik állnak KG mögött, és mi lesz a vége, ha hatalomra jut, de segít lenyomni őt az emberek torkán. Miért is? Kinek akar ezzel jót csinálni?
zsanett-kúnrum
2021. május 23. 11:41
De hol az a sok méhpempő, engem az se zavarna ha van benne útifű, csalán vagy bodza az akacoson túlról, vagy egy kis kajszi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!