A Népszava több, mint 100 éve szolgálja ugyanazon hűbérurait

2021. május 10. 12:13

A Dobrev, a Donáth és az Apró gyerekek is bementek az öltözőszobába és kommunistából liberálissá vedlettek.

2021. május 10. 12:13
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Üde színfolt, hogy van még hazánkban századokon átnyúló kontinuítás és a kommunisták sem tudták a múltat végképp eltörölni. A Népszava próbált egy nagyot rúgni a jobboldali véleményvezérekbe és az őket támogató Megafon Központba. A technológia fejlődésével felgyorsult a világ és a ma törvényszerűségei holnap már egészen máshogy csengenek, de azért vannak dolgok, amik nem változnak. A Népszava az a lap, ami már a Tanácsköztársaság ideje alatt sem került betiltásra és büszkén szolgálta a proletárdiktatúrát. A II. világháború alatt olyan »derék« kommunisták vezették a független, objektív médiumot, mint a Magyar Népköztársaság Elnöki Tanácsának 1. elnöke, Szakasits Árpád.

Ma már nem nem trendi deklaráltan kommunistának lenni, ezért a Dobrev, Donáth és Apró gyerekek is bementek az átöltözés szobájába és kommunistából liberálissá vedlettek. A Népszava pedig több, mint 100 éve szolgálja ugyanazon hűbérurait. Az üzenetek ugyanazok, a családok nagyjából ugyanazok, de a vörös hadsereg és a proletárdiktatúra nélkül ez nem több, mint pár idióta, akik hiányolják a feudalizmust a demokráciában és nem értik, hogy a semmitmondó üzeneteikkel miért nem lehet választást nyerni. Levitézlett lap, bestiális ideológia és bukott emberek. Szívből remélem, hogy ezek már soha nem alakíthatják hazánk sorsát, nem verhetik szét újra közös kulturánkat és a továbbiakban is csak, mint múzeumi kellékként tekinthetünk rájuk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
C.Dömötör
2021. május 10. 16:20
A baloldal elnyomott médiája. A Népszava jó példa a folytonosságra, és a pofátlanságra. Mi ugyan hazudunk, de egy jó ügyért, ez a mottó. Egy szennylap, elrettentő példa.
zakar zoltán béla
2021. május 10. 13:51
S veres nyakkendőjükkel ágyéksérvüket kezelik.
hundara
2021. május 10. 12:58
Ezeknek a hűbéreseknek az unokái tehetségben, és lehetőségben is elmaradnak a felmenőiktől. Ha csak nem történik valami durva beavatkozás, nem tudják megkaparintani megint az országot. Egyetlen dolgot sikerült maguk alá gyűrni. Az ellenzéki oldalt. Sajnos annak minden részét uralják
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!