A NAV-elnököt pár éve meghurcolta a 444, hogy nem tud angolul

2021. május 18. 08:55

A 444 szerint az egész világ előtt „hülyét” csinált magából Vida Ildikó.

2021. május 18. 08:55
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„Emlékszünk még rá? Vida Ildikó, korábbi NAV elnök tolmácsot kért, majd a teljes balliberális sajtó meghurcolta, a 444 például azt írta róla, hogy »egy CBA pénztárosi képességekkel sem rendelkező« személy a nyelvtudás hiánya miatt, ráadásul az egész világ előtt »hülyét« csinált magából. Most, hogy egy miniszterelnök-jelöltről derült ki, hogy nem tud angolul, ugyanez a lap csak »kormánypárti kritikáról« ír, aminek nincsen nagy jelentősége...”

Kép forrása: Deák Dániel Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Somaa
2021. május 19. 05:40
Íme a redves putris bugris náci hazaáruló rablógyilkos szarbángeci zsarnok zsírpatkány úgynevezett "angoltudása": https://www.youtube.com/watch?v=bO9v8aKSj24
Somaa
2021. május 18. 21:25
Szuper hogy ez az agymentes seggnyaló bumburnyák kitette jó nagyban az idézetet előre... OTT AZ IGAZSÁG...
Somaa
2021. május 18. 14:48
I. Szent István Királyunk pár éve megvakíttatta a kuzinját, Vazult... az is milyen szemétség volt... Vida Ildikó egy csaló stróman volt (mint a NER söpredék többsége is), akit odatámasztottak, feladata bólogatni, a szó minden értelmében... NAV nem NAV, meg sem közelíti egy kormányfő szintjét... nem lett kellőképp meghurcolva, mert börtönben kéne üljön a bukása óta, hazaárulásért... minden amit jogtalanul elvett a magyar néptől (legyen az bér vagy más) vissza kell szolgáltassa... ÉS NEM FELEJTETTÜK EL..
silenceCZ
2021. május 18. 13:23
liberálnácik, legalább dereng, hogy mitől vagytok a világ legvisszataszítóbb képződményei?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!