A médiaképzésről

2021. május 18. 10:25

Csak szólnék, hogy – saját meghatározásuk szerint – ezt nem újságírásnak, hanem propagandának hívják.

2021. május 18. 10:25
Demeter Szilárd
Demeter Szilárd
Vendégszerző

A Szabad Európa „oknyomozó” cikket írt a Nemzeti Tehetséggondozó Nonprofit Kft. keretein belül folyó médiaképzésről. Az alapcikk ellenőrizetlen állításai csont nélkül végigmentek az ellenzéki médiumokon. Hát, ez van: olyanok kérik rajtunk számon a médiaképzés szakmaiságát, akik 1.) kritikátlanul és szelektíven átvették a Szabad Európa cikkét, 2.) és meg sem kérdeztek minket. Csak szólnék, hogy – saját meghatározásuk szerint – ezt nem újságírásnak, hanem propagandának hívják.

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Picnic Niki
2021. május 18. 12:13
ez olyan, m az 5-es években a jó munkás kádereket beíratták szakérettségire. egy év alatt leérettségiztek, és utána a javát beíratták egyetemre. el lehet képzelni, h érezték magukat a végzés után olyanok közt az egyetemen, akik négy évig jártak gimibe
Pelso j.
2021. május 18. 11:38
A propagandát propagandának nevezik, nahát, micsoda skandalum.
sztd
2021. május 18. 11:25
Azért azt problémának látom, hogy Demeter Szilárd nem Facebookozik, hanem a Mandinert szemetelné tele a 4-5 soros gondolatokkal. Azt gondolom, hogy nem kell Facebookozni, de akkor tessék a mikroblog méretű szösszeneteket megtartani, vagy legyen kedves indítson saját blogot, mint Bayer Zsolt a Bádogot. Ez a gondolat ugyanis idézetnek jó, de Mandineres véleménynek szerintem (hosszban) kevés.
121212
2021. május 18. 11:14
A múltkor a Népszava kérdezett tőled valamit, és rohadtul büszke voltál magadra, hogy egy állami intézmény vezetőjeként megtagadtad a válaszadást egy kb. négyéves kislány szellemi érettségét mutató válaszlevélben. Most meg azért rinyálsz, mert valakinek volt képe úgy megírni egy cikket, hogy nem kérdezett meg téged.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!