A baloldal nem engedi a bérlakásban élőket saját lakáshoz jutni

2021. május 26. 10:30

Rengeteg megkeresést kaptam.

2021. május 26. 10:30
Böröcz László
Facebook

„Az elmúlt hetekben kiderült, hogy a baloldal nem akarja, hogy a bérlakásban élők saját lakáshoz jussanak, a bérlők nem számíthatnak rájuk. Hosszú egyeztetéseket követően az is világossá vált, hogy a polgármestereknek is különböző elképzelései vannak az önkormányzati bérlakásokkal kapcsolatban, ezért a frakcióval arra az álláspontra jutottunk, hogy a javaslatunkat a világörökségi területekre korlátozzuk.

Az első kerületi műemlék lakásokban élők 732 aláírást gyűjtöttek össze helyzetük rendezéséért és 506-an töltötték ki az ezzel kapcsolatos kérdőívünket. Amikor foglalkozni kezdtem a kérdéssel, rengeteg további megkeresést kaptam, így bővült az érintettek köre. Mivel a tágabb kört illetően nincs konszenzus, ezért módosítani fogjuk a törvényjavaslatot. De bízom benne, hogy a probléma felvetése elindít egy folyamatot, mely végén az önkormányzatok is megfontolják, hogy érdemes a bérlők minél szélesebb körének részére lehetőséget adni, hogy saját lakáshoz jussanak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 178 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geyza1947
2021. május 28. 14:42
10 évük volt ezeknek a brigantiknak arra, hogy egyáltalán vitára bocsássák a bérlakások megvételét. De eszülkbe sem jutott. Most, hogy pánikolnak, elveszíthetik a választásokat, most mindenre megpróbálják rátenni piszkos mancsukat. Ugyanis ezek a bérlakások rövíd úton a fidesz pénzes sakálok kezére jutna, ugyanis a bérlöknek sohasem lesz pénzük azokat megvásárolni. A mocskos szándék mindig ott van a brigantik tetteiik mögött !!!
geyza1947
2021. május 27. 16:11
Szerintem Böröczön röhög az ország. A szegény emberek lakáshoz jutása....................mecsoda duma. A szegény embereknek nincsen pénzük lakás vásárlásra, hiszen még a bérleti dij kifizetése is gondot okoz nekik. Van azonban az újgazdag fideszes befektetőknek annyi pénzük mint a pelyva akik majd megvetetnék a szegény ördögökkel a lakásokat és volt lakás nincs lakás, majd piaci áron eladják öket. Böröcz ebben egy kis tégla, a főnököket feljebb kell keresni. Zsótika ebben csak a körités.
Krupp Skya
2021. május 27. 07:14
Persze hogy nem engedi, jövőre megválasztják őket, mert még attól is elveszik a lakást akinek sajátja, nem is tudom hogy gondolja a magyar, hogy saját lakást vesz amikor a baloldalnak kurva nagy szüksége van a lakbérre és az állandó lakbéremelésre V. Naszáj is ezt csinálja a Buda várban. Hajrá fosztóképzőt végzett művelt baloldal, sarcra fel!
Robur
2021. május 27. 02:15
Értsük, hogy bajjerzsótit akarjátok lakáshoz juttatni az önkormányzatok kontójára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!