Világszégyen

2021. április 22. 12:36

Legyen világos: hogy maradhasson az élet, ennek a kormánynak mennie kell.

2021. április 22. 12:36
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Világszégyen.

Sehol a világon nem vesztették annyian életüket koronavírusban lakosságarányosan, mint Magyarországon.Nem a harmadik hullámban. Nem a másodikban. Hanem mióta kirobbant a járvány.

Ide jutottunk onnan, hogy „a védekezés sikerét a halálozások számában mérjük”. Ezzel maga Orbán Viktor ismerte be, hogy elbuktak. Ez a kormány elbukott a járvány elleni védekezésben. Ismételjük meg: sehol a világon nem vesztették annyian életüket koronavírusban lakosságarányosan, mint Magyarországon.

Ez nem az ellenzék bűne. Itt most nem Gyurcsány a hibás. Ez a kormány alkalmatlanságának bizonyítéka. Legyen világos: hogy maradhasson az élet, ennek a kormánynak mennie kell.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. április 23. 15:53
Neked köll menned hülyeállat gyurcsányi--az anyád hóttkóros picsájába! Oda!
filamer
2021. április 23. 13:23
Hát ez a Gyurcsány... Valóban, ennek a világnak a világszégyene !
Agricola
2021. április 23. 08:53
A mocskosszájú Gyurcsány megint vadul hazudozik. "Sehol a világon nem vesztették annyian életüket koronavírusban lakosságarányosan, mint Magyarországon." Gyurcsány nem akarja látni, hogy a Covid halálozási adatok gyűjtése nemzetközileg nem egységes, ezért nyomja a propaganda szövegét, mint süket a csengőt. Éppen ma jelent meg egy cikk itt a Mandineren "Covid-halálozás: valóban Magyarország vezeti a listát?" címmel, Írta: Konopás Noémi. A Pathology and Oncology Research tekintélyes orvosi szaklap szerzői a tanulmányukban rögzítik, hogy „ez alapján felmerül, hogy az egyes országok koronavírus halálozási jelentésében jelentős módszertani különbségek vannak, ami miatt az interneten és a médiában gyorsjelentésként szereplő koronavírus halálozási listák értékelése, az országok rangsorolása rendkívül nagy óvatosságot igényel”. Összességében a szerzők szerint elmondható, hogy Magyarországon a koronavírus-járvány komoly veszteségeket okozott, de az bizonyosan kijelenthető, hogy nem a legnagyobb halálozást elszenvedő országok sorába tartozik Európában, ahogy ez tévesen több helyütt is megjelent, hanem az Európai Unió átlagának szintjén szerepelt 2020 végén. Az azóta zajló harmadik hullám után sem várható, hogy hazánk a halálozásban vezetni fog. AHHOZ, HOGY ÁTFOGÓBBAN LÁSSUK A JÁRVÁNY DINAMIKÁJÁT AZ EGYES ORSZÁGOK ÖSSZEVETÉSÉBEN, SZÜKSÉG VAN A TÖBBLETHALANDÓSÁG (EZEN BELÜL A HETI TÖBBLETHALANDÓSÁG) MEGÁLLAPÍTÁSÁRA IS.
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. április 22. 19:11
Magyarország a szövődményekben elhunytakat is C19 áldozatnak számolja. Csak, hogy legyen gumicsont.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!