Egyre több balos testvére dicséri a keleti vakcinát

2021. április 29. 16:41

Imádkozzunk azért, hogy a hazai baloldal minél több szereplője beszéljen külföldön élő rokonával.

2021. április 29. 16:41
Káplár András
Drót.info

„Szemlőhegyi Ferenc Baloldali Feketeegyházában szigorú rend uralkodik, a hívek egész életét pedig rugalmatlan dogmák szövik át. A létezés eme szektariánus zugában nincsen árnyalatok és fokozatok, mint ahogy szakmai kérdések sincsenek, kizárólag a politikai végletesség fekete-fehérsége van. Feri feketeegyházában még a vakcinaválasztás is a Jó és Rossz apokaliptikus küzdelmeként értelmeződik, így azok a lelkek, akik nem a Szent Nyugat szérumával oltakoznak, egyszerűen elkárhoznak. A keleti vakcinák pedig eleve elrendeltetve nem lehetnek hatékonyak, mivel azok a Gonosztól valók.

És igen, jól érzi a nyájas olvasó, hogy ebben a babonás dühvel belakott szektában a józan ész szabályai szerint felépülő vitákat tűzzel-vassal irtják. Ezért dobják például máglyára a The Lancet nevű elismert, brit orvosi szaklapot is, amely elsőként írt arról, hogy a Szputnyik vakcinája 91,6 százalékos hatékonyságú. Feri feketeegyháza ugyanis nem tűrheti az eretnek tanok terjedését. Helyette inkább a szekta katekizmusaként funkcionáló Nyugati Fényben ismerteti az éppen aktuális enciklikát, miszerint aki Szputnyikkal oltatja magát, az magával az Ördögputyinnal parolázik.

A gond csak akkor kezdődik, ha a nyáj szétszéled, és egyes tagjai kikerülnek a bigott szektamókus fennhatósága alól. Ilyenkor ugyanis jelentősen lecsökken az egyház feketepapjának mágikus hatása, és a varázslat alól szabaduló balos hívő megtapasztalhatja a valóságot. Erre hozott csodaszép tanúságtételt a 24.hu újságírója, Nagy József is, aki a Pesti TV-ben mesélte el öccse megtérésének történetét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vajda.
2021. április 30. 16:46
A moslékellenzék parlamenti képviselőik közül volt olyan is, aki a kínai vakcinát kapta. Nahát.
sztd
2021. április 30. 08:34
Azért egy dolog, hogy beoltatom-e magam Sinopharmmal, és egy másik, hogy nekiállok-e keverni az oltásokat. Az utóbbi azért elég meredek. Legalább Szputnyikkal próbálkozott volna!
kunfia
2021. április 29. 16:55
Csak azon gondolkodom,ha egyszer majd Magyarországon nem lesz szükség ennyi propagandistára,ezek mihez fognak kezdeni?
Gullwing
2021. április 29. 16:51
Bégetnek de beoltatják magukat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!