Kettős mérce Berlinből

2021. április 22. 17:46

Hogy is van ez? Magyarország nem járhatja a saját útját, csak Németország?

2021. április 22. 17:46
null
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„Angela Merkel egy szerdai panelbeszélgetésben Manfred Weberrel karöltve bírálta azokat az országokat, amelyek az Európai Gyógyszerügynökség lassú és átláthatatlan ellenőrzését megelégelve engedélyeztek keleti vakcinákat.

Ha el is tekintünk attól a ténytől, hogy a keleti vakcinák – amelyeket a legjobb magyar szakemberek vizsgáltak – ugyanolyan hatékonyak és biztonságosak, mint nyugati társaik, akkor sem feledkezhetünk meg arról, hogy márciusban még maga Merkel asszony mondta, hogy amennyiben nem kerül sor a Szputnyik vakcina európai szintű beszerzésére, »Németország a maga útját járja majd.«

Hogy is van ez Magyarország nem járhatja a saját útját, csak Németország

Az igazán nagy csavar a történetben, hogy a mai nap folyamán Michael Kretschmer CDU-s szász miniszterelnök oroszországi látogatása során bejelentette, hogy Németország a nyár folyamán 30 millió dózis Szputnyik V oltóanyag vásárlását tervezi…”

Nyitókép: Kay Nietfeld / POOL / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tothpal
2021. április 23. 12:52
A NÉMETEK "übermensch" felfogása, politikai hitvallása nem változott... Még mindig azt hiszek, hogy Goethe, Kant, Hegel és Schelling németségét követik... Régen nem. Dolfi megmutatta, kik a németek...
syphax
2021. április 23. 08:53
"..Ez a hitel csak fidernyák vezetőknek jár?" EZ SAJNOS NINCS IGY. BÁR ÉN TELJES SZIVEMBŐL TÁMOGATNÁM, HOGY "IGY" LEGYEN --A FIDESZESEKNEK IS MEG A KDNP-SEKNEK IS--MÁRCSAK A BALLIBEK BOSSZANTÁSA MIJÁN IS...HADD PUKKADOZZANAK! SENKI MÁSNAK NE JÁRJON CSAK NEKIK, JELESÜL TEHÁT: A FIDESZ-KDNP-SEKNEK(!). RÁADÁSUL FIDERNYÁKOK, MINT 'OLYANOK NINCSENEK IS, (NOTA BENE: NEM LÉTEZNEK!) MI OKÁBÚÚÚL....UGYI--ELEVE KIESNEK, "NEM LÉTEZŐK-KÉNT" A SZÁMITÁSBÓL..
syphax
2021. április 23. 08:43
Angela Merke egyszer "így" beszél, máskor meg "amúgy"--attól függően váltogatva a szövege tartalom-fonalát, hogy '"merről fúj a szél". MERKEL EGY TIPIKUS HINTAPOLITIKUS!!! Csak azt ne mondja bárki, hogy ez az "IDE IS EGYET MEG ODA IS EGYET" politika magának a politikának ALAP-SPECIFIKUMA-- mer' attól "kifexek"!
01234567890
2021. április 23. 08:26
Juca! Mi újság a 800 mlliós hitellel? Egy közönséges halandót kiröhögnének a banknál, ha ingatlanvásársásra akar felvenni. Ez a hitel csak fidernyák vezetőknek jár? Szerinted jók a keleti vakcinák? Szerintem Te Pfizert kaptál, naná kiválóak, másoknak. Azok a szakemberek akik először nem akarták engedélyezni ki lettek rúgva páros lábbal, a következő szakemberek alkalmasnak nyilvánították.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!