Válasz Vámos Miklósnak

2021. április 10. 11:00

Kommunista Ifjúsági Szövetség-díjas íróként is hivatkozhatnánk Vámosra, és nem nagyon tiltakozhatna ellene.

2021. április 10. 11:00
null
Demeter Szilárd
Demeter Szilárd
Vendégszerző

„Akit említettél, az egy nagyon ostoba ember, borzasztó hülyeségeket írt. Ráadásul egy kis nyikhaj, aki nem emlékszik arra, hogy Soros Györgynek óriási szerepe van abban, hogy itt nincs szocializmus. (...) Támogatott mindenkit, élen a Fidesz igen tisztelt politikusaival” – mondja a Telex szerint szerény személyemről Vámos Miklós. 

Vámos Miklós minden bizonnyal roppant okos ember, ha ekkora bizonyossággal tud sommás értékítéleteket alkotni (bár az általam ismert roppant okos emberek az elmúlt kétezerötszáz évből vele ellentétben inkább a kételyeik miatt maradtak a szellem csúcsain, és olvastatják magukat mind a mai napig, de ez mellékszál).

Viszont a helyében; bár ki vagyok én, hogy a szellem óriásainak fölhívjam a figyelmét, porszemnyi nyikhaj; egy dologban annyira nem lennék biztos: hogy az emberek, (meggyőzödéseik, világnézetük, céljaik) nem változhatnak. 

Mert ha ez így lenne, akkor Vámos Miklósra Kommunista Ifjúsági Szövetség-díjas íróként is hivatkozhatnánk (kapott ilyen díjat 1983-ban), és nem nagyon tiltakozhatna ellene. Márpedig Vámos Miklós több ennél, és éppen azért lett több, mert változott ő is. Ha eleve nem mindentudóként született, akkor okosabb lett. 

Annyira viszont nem, hogy Závada, Parti Nagy and co. bevegyék maguk közé, hát most törleszkedik. Ez a jelentkezési lap, úgy látszik, személyeskedjünk egyet Demeterrel, oszt’ hátha emiatt megveregetik a vállamat. Csakhogy ebben nincs kétezerötszáz éves időtáv. Szerintem.

Összesen 275 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
István53
2021. április 12. 10:27
Vámos Miklós.. nos ez a tehetségtelen ember, aki azt hiszi hogy éteri magaságokban van az írása, ill írásai, nos én megpróbáltam azt a kusza romhalmazt amit egy könyve tartalmazott elolvasni, S bele sültem.nem ment. Egy ember aki nem tudom miért mindig egy szakadt öltönyben és egy elnyŰtt táskával felvértezve v9olt divat-image... Ez az ember túl sokat képzel magáról. A jelenlegi magyar irodalomban sem hangzatos a neve, hiába a származása, Attól ő még nem lesz sem tehetségesebb, se hitelesebb, maradjunk annyiban hogy egy nagy SENKI....A haverjai nyomják a szekerét, de ez kevés. Gondolom az éves könyv-vásárra jelentetnek meg tőle könyvet, de minek???, A papír az drágább. Nos ez az ember mer és akar kritizálni....Az gondolom jobban megy neki...... Ha Demeter egy nyikhaj akkor Vámos egy vén tökéletlen dinoszaurusz. Fejlődésre már képtelen vénség. S IGEN Vámos pedig egy felfuvalkodott stupid balgatag, nyájszellemű senki, akinek ha Sorost emlegetjük akkor felhördül. Ja igen a FAJTÁRS...Maradjunk annyiban hogy ehhez a génmutációhoz való tartozás lehet hasznos , de ez pont az ellenkezőjét váltja ki a jóérzésű magyar emberből. Mivel Vámos is csak beszéli a nyelvet. Vagy ő vagy a felmenője magyarosította a héber eredeti nevüket. Hiába a felsőbbrendűség megélt élménye. ettől ez a fazon még egy tehetségtelen korcs senkiházi, IROM ÉN EZT MINT MAGYAR AMATŐR ÍRÓ . S minden szavamért vállalom a felelősséget!
catalina9
2021. április 11. 16:25
Demeter visszakézből szájon vágta Vámost.....
klezsola
2021. április 11. 15:36
Demeter, Te ócska kis szarkupac, Vámosnak kb. a cipőfűzőjét nem kötheted meg. Szolgáld tovább, a Hozzád hasonlóan bugris bunkó gazdádat! Ennél többre úgy em vagy alkalmas!
nempolitizálok
2021. április 11. 15:25
"Kommunista Ifjúsági Szövetség-díjas íróként is hivatkozhatnánk Vámosra, és nem nagyon tiltakozhatna ellene." Pedig egyszerűen vissza is adhatná, hiszen Gyurcsány és az átadó bizottság többi tagja ma is aktív.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!