Teljes káosz

2021. április 07. 09:34

A tanároknak és a szülőknek meg kellene fontolniuk az állampolgári engedetlenséget.

2021. április 07. 09:34
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Ez a somogyi pedagógus és kollégái még nemhogy nincsenek beoltva, de jelzést sem kaptak arról, hogy mikor fogják őket oltani. A teljes káoszra utal ugyanakkor, hogy a 20 éves lányát pedig már ma viheti az oltásra.

A kormánynak egy éve lett volna, hogy oltópontoknak biztonságos, nagy légterű csarnokokat jelöljön ki, egységes és működő informatikai rendszert alkosson az oltások szervezésére, hogy ésszerű oltási tervet dolgozzon ki. Ehelyett jönnek a dicsőséges propaganda jelentések, a zsúfolt oltópontok, a kockás papírra vezetett oltások, a számítógépes időpontfoglalás lehetőségének a hiánya, a mindenki előtt oltott focisták, katonák és rendőrök, az időseken nem vizsgált hatékonyságú kínai vakcinával oltott százezrek.

Sok hasonló jelzést kaptam a pedagógusok oltásának késéséről és nagyon fiatal oltottakról is, de ezt osztom meg, mert itt az információ forrása a nevének nyilvánosságra hozatalát is vállalná. A levelezésünk másik részében az állampolgársági engedetlenség lehetőségeiről beszéltünk. Ez mind a tanárok, mind a szülők részéről nagyon is megfontolandó, amíg a védettség és a járványügyi adatok nem érik el a megfelelő szintet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
péterx
2021. április 08. 12:12
Hadházy: fogjuk meg, és vigyétek... Mások kontójára uszít a sunyi fiú. Ez az n+1-ik téma, amit a mindenben "szakértő" Hadházy ért-kezel / csak az ő szubjektív állítása szerint / hitelesen.
rókabácsi
2021. április 08. 10:37
ez még lódoktornak is szar lenne! totál elmebeteg maga mutogató fúgossztrált ember? állat?
Kekec54
2021. április 08. 10:18
A hatóságoknak megfontolás nélkül, azonnal, gyorsított eljárásban már régen hűvősre kellett volna téged tenni.
Krupp Skya
2021. április 08. 09:42
Sőt még a lónak a faszának is engedetlennek kellene lennie, nem mozogna a seggedben egy hónapig se ki, se be.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!