Szó szerint életveszélyes DK-snak lenni

2021. április 24. 19:53

Több mint egy éve tűrjük a baloldal vírusügyi aljasságait.

2021. április 24. 19:53
Pilhál Tamás
PestiSrácok.hu

„Hazánk (és az egész világ) háborúban áll egy gyilkos kórral, a magyarországi ellenzék pedig segítség helyett orvul hátba szúrja a nemzetet. Mindebből az alábbi következtetések körvonalazódnak, méghozzá meglehetős kontúrokkal: a magyarországi baloldalnál aljasabb, sunyibb, hitványabb ellenzéke a világ egyetlen kormányának sincsen. Minden áldott nap, minden egyes megszólalásukkal igazolják Orbán Viktor szavait: »A baloldal, amikor csak teheti, ráront saját nemzetére«. 

Nincs is igazán megfelelő jelző az ideiglenesen Magyarországon állomásozó ellenzék gonoszságára, arra a dögletes hullaszagra, amit árasztanak magukból. Ezek tényleg annak szurkolnak, hogy minél több halott legyen! Pedig az elhunytak jelentős része ma is élhetne, ha az ellenzék nem beszéli le őket a kínai meg az orosz oltásról. Láthatóan az sem érdekli Gyurcsányékat, ha saját szavazóik, párttársaik hullanak. A holttestek toronyba rakott gúláin akarnak fölkúszni a kormányrúdig. Mécseseket gyújtanak, műkönnyeket hullajtanak, farizeus pofával fenyegetőznek s a kormányt vádolják azzal, amit ők maguk követnek el.

Ha élni akar ez a nemzet, jövőre egyszer s mindenkorra le kell győzni, tönkre kell zúzni ezeket a sátáni erőket, ezeket a »rémisztő képződményeket«!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
villogókékfog
2021. április 25. 09:25
A déká nem is a vakcina ellen, hanem tagjai ellen kampányol - sikeresen...
tuapse
2021. április 25. 08:12
Ez így komplett hazugság! És ez undorító
lilla50
2021. április 24. 23:44
Átalakítás következik-- alig néhány szó -- és nem is olyan ronda, mint az eredeti rágalom szöveg :) "Több mint egy éve tűrjük a jobb oldalvírusügyi aljasságait. „Hazánk (és az egész világ) háborúban áll egy gyilkos kórral, a magyarországi jobboldal pedig segítség helyett orvul hátba szúrja a nemzetet. Mindebből az alábbi következtetések körvonalazódnak, méghozzá meglehetős kontúrokkal: a magyarországi jobboldalnál aljasabb, sunyibb, hitványabb világ egyetlen országában sincsen. Minden áldott nap, minden egyes megszólalásukkal igazolják : "A jobboldal, amikor csak teheti, ráront saját nemzetére". Nincs is igazán megfelelő jelző az ideiglenesen Magyarországon állomásozó jobboldal gonoszságára, arra a dögletes hullaszagra, amit árasztanak magukból. Ezek tényleg annak szurkolnak, hogy minél több halott legyen! Pedig az elhunytak jelentős része ma is élhetne, . Láthatóan az sem érdekliőket, ha saját szavazóik, párttársaik hullanak. A holttestek toronyba rakott gúláin akarnak fölkúszni . Mécseseket gyújtanak, műkönnyeket hullajtanak, farizeus pofával fenyegetőznek s az ellenzéket vádolják azzal, amit ők maguk követnek el. Ha élni akar ez a nemzet, jövőre egyszer s mindenkorra le kell győzni, tönkre kell zúzni ezeket a sátáni erőket, ezeket a "rémisztő képződményeket"!” Bár ezt nem Szolzsenyicinnek tulajdonítják, de éppoly könnyen átalakítható. Ez is mutassa, hogy sok a jelző benne . "
Sulammit
2021. április 24. 22:27
Jó cikk, helyettünk írtad, amit mi is gondolunk az ellenzék de inkább ellenségeinkről. Ma láttam egy műsort az M1-en, covidon átesett család mesélte el a történetüket. A feleség akkor jött csak rá, hogy miről is van szó, amikor a férje egy nap alatt a lélegeztetőre került és 10, majd 3%-ot adott az orvos az életbenmaradására. Na akkor döntött úgy, hogy ha ő is túléli beoltattja magát és a gyerekeit is. A férje 25 kg-ot fogyott, csak a ruhájáról ismerte meg, amikor hazamehetett. Ennyit számít Dobrevék aknamunkája.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!