Variációk egy témára – fanyalgás-gyűjtemény a tavaszi teraszokról

2021. április 29. 18:48

„Meg lesz még ennek a böjtje!”, „Túl korán!”, „Túl későn!”, „Ne így!”, „Orbán nem is sörözött, kamu az egész!”

2021. április 29. 18:48
Rőfös Géza
Kontra

„Várható volt, hogy amint a járványhelyzet és az oltottsági arány által megengedett lazítás első lépései életbe lépnek, az ellenzéki pártoknak, politikusaiknak, na meg az őket toló úgynevezett »függetlenobjektív« médiának rögtön savanyú lesz a szőlő.

A díszes társaság úgy tűnik már rögtön az első, szabadtéri teraszos napon járványügyi szakértőre itta magát, mindenesetre elég sok véleményformálónak jutott eszébe megszólalni, miért is nincs az jól, hogy végre ismét megnyithattak éttermek, kávézók – legalábbis szabadtéren.

Az operatív törzsben dolgozó járványügyi szakemberek nyilván nem találomra böktek rá egy dátumra, amikortól már elkezdődhet a normális élethez való visszatérés. Ennek ellenére az első szabad vendéglátós napon tapasztalt, várható és elkerülhetetlen tömeges érdeklődést muszáj volt megszakérteni az alábbiak szerint:

»Meg lesz még ennek a böjtje!«

»Túl korán!«

»Túl későn!«

»Ne így!«

»Orbán nem is sörözött, kamu az egész!«

»Orbán minek sörözött, amikor még nincs vége a járványnak?«

»Tökre helytelen megnyitni a teraszokat, én azért ezt most még megiszom itt a teraszon, de nagyon nincs ez így rendben.«”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dodi1015
2021. április 30. 13:24
Rágott a kérdés, mi a különbség egy vödör sz@r és a hazai ellenzék közt. Végre rájöttem, a vödröt lehet még valamira használni. Elképesztő, hogy a honi magát ellenzéknek nevező megélhetési hazaárulók minden módon az ország (nem a hazájuk) ellen tesznek akár Brüsszelben, akár anno Moszkvában. Elképesztő, hogy mindezt akár több milliós fizetésért teszik amit mi türelmes adófizetők állunk.
geyza1947
2021. április 30. 09:23
Nem is értem, hogy az emberek vakok ? Napi 200 körüli halott mellett nyitás ? Egyszerűen felelőtlenség ! Egy biztos, ha bedurran a járvány az országban annak egyszemélyi felelőssége Orbáné, aki a foci miatt bármit feláldozna !
patópál
2021. április 30. 00:18
Csukja be, hogy aztán kinyithassa úgy, ahogy én mondom!
Sróf
2021. április 29. 19:27
Hatalmasat csalódtam a Karácsony Georg Főpolgármester Úrban, hogy a civilellenes és korrupt és tolvaj és jogállamellenes és gyilkos és antidemokratikus kormány tömegpusztító terasznyitását nem akadályozta meg Fészbukon. Még Budapesten sem. Soha többé nem fogom elolvasni a posztjait!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!