Pert nyertünk Niedermüller Péterrel szemben

2021. április 12. 10:22

A polgármester a veszélyhelyzet idején egy személyben kötött 29 milliós szerződést Czeglédy Csaba ügyvédi irodájával.

2021. április 12. 10:22
Sára Botond
Facebook

„Éppen egy éve, hogy a kormányhivatal vizsgálatot indított, amiért Niedermüller Péter polgármester a veszélyhelyzet idején egy személyben kötött 29 milliós szerződést Czeglédy Csaba ügyvédi irodájával. A polgármester akkor rögtön a bíróságra futott, mert szerinte megsértettük a jó hírnevüket. A pert megnyerte a kormányhivatal. Érthető, hogy nem tetszik a baloldalnak, amikor az újabb, sok tízmilliós, titkolni próbált haveri szerződésükről rántjuk le éppen a leplet, de csupán az igazságot mondtuk ki. Közben arról se feledkezzünk meg, hogy Niedermüller Péter ezzel egy időben a kormánnyal akarta megfizettetni a járványügyi védekezésük 35 millió forintos költségét. Erre sajnálta a pénzt a baloldal, de Czeglédy Csabára érdekes módon volt 29 millió.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barany
2021. április 14. 15:26
Mi a túrót "termel" Czeglédy azért a 29 millióért? Nagyon kilóg a lóláb, hogy itt valami "elvtársi" machináció történhetett.
nyugalom
2021. április 12. 12:49
A szerződés marad?
Welszibard
2021. április 12. 12:43
Ez sem elég ahhoz, hogy Niedermüller Péter végre eltakarodjon a közéletből?
Selamat
2021. április 12. 12:22
Hányinger az egész ellenzék. Ezen belül a DK, meg képviselői, mint pl nímandmüller, meg maga az okádék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!