Öt hónap melót tettek a balosok az oltásellenességbe, de most megrettentek

2021. április 05. 19:40

2021 márciusának végére csődöt mondott az az öthónapos oltásokkal kapcsolatos balliberális stratégia.

2021. április 05. 19:40
Káplár András
Drót.info

„Előbb Gyurcsány Ferenc, majd Karácsony Gergely, aztán Szabó Tímea és végül még Tordai Bence is beoltatta magát nagyhéten. Minderről pedig a közösségi médiában számoltak be. Közben a balliberális média csettintésre, összehangoltan próbálja cáfolni a baloldal oltásellenességét. Cikksorozatunkban bemutatjuk a baloldal oltásellenes hadjáratát, és megpróbáljuk összerakni, ezekben a napokban mi történhet a háttérben.

2021 márciusának végére csődöt mondott az az öthónapos oltásokkal kapcsolatos balliberális stratégia, melyben kíméletlen küzdelmet folytattak a keleti, így a kínai és az orosz vakcinákkal szemben. Talán már nem mindenki emlékszik, ezért érdemes felidéznünk, hogyan zajlott 2020 őszétől az oltásellenes hangolás. Kezdjük az úgynevezett kutatókkal és elemzőkkel.

Kezdődött az egész azzal, hogy Batiz András, Gyurcsány volt kormányszóvivője cégének felmérésével próbáltak tematizálni a keleti oltások ellen. Batizék tavaly novemberben (!) már arról hadováltak, hogy a kínait csak a magyarok 4, az orosz vakcinát a csak a megkérdezett honfitársaink 7 százaléka adatná be magának. Ma már több mint félmillió magyar kapott csak a kínai oltásból, ez pedig önmagában is bizonyítja, hogy az Euronewsnak ki kellene dobnia Batizék kutatásait a kukába.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 262 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barany
2021. április 06. 17:57
Az ellenzék megbocsáthatatlan bűnt követett el a dezinformálással, a vírus elleni védekezés folyamatos akadályozásával. Egyszerre bizonyították totális erkölcstelenségüket, és gyógyíthatatlan butaságukat.
nyugalom
2021. április 06. 10:41
Fletóek a ciganyokat most nem puskaval, hanem oltasellenessegükkel ölik! A szavazóikat is ritkitjak, miert nem veszik eszre? Ők oltakoznak, de te ne tedd, halj meg, nekünk jó lesz - gondolják! Vigyazat emberek, mar sokan haltak meg miattuk, pl penz et, de a felesege pont a kinaival maradt eletben!
VeJoLa
2021. április 06. 09:57
Nincs törés a kloákáció politikájában! Eddig megőrizni törekedtek a önként oltakozók piacát a BigPharmának, most mindenkit beoltatnának a leendő túlkínálatukból!
Naggy
2021. április 06. 06:18
Veritas omnia vincit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!