Orbán Viktor nem az ápolók munkáját köszönte meg

2021. április 19. 13:17

A miniszterelnök ma azért tiltakozott, mert sztár-focicsapatok megalapítottak egy új bajnokságot.

2021. április 19. 13:17
Jakab Péter
Jakab Péter
Facebook

„Látva az adatokat, sajnos akár már a mai napon – az iskolák újranyitásának napján – világelsők lehetünk halálozásban. Vagyis nálunk szedheti lakosságarányosan a legtöbb áldozatot a koronavírus. Nálunk, ahol 11 éve kétharmaddal, egy éve pedig rendkívüli felhatalmazással irányítja a Fidesz az országot. 25 ezer halott. Kimondani is szörnyű. Lassan nincs olyan magyar, aki ne veszített volna el legalább egy ismerőst, rokont, barátot. Ma már Orbán Viktor is úgy érezte, meg kell szólalnia.

Nem. Nem részvétet nyilvánított, nem anyagi segítséget kínált a bajba jutottaknak, nem a tanárok vagy az ápolók munkáját köszönte meg. Nem. A miniszterelnök ma ehelyett tiltakozását fejezte ki, amiért az európai sztár-focicsapatok megalapítottak egy új bajnokságot, a Szuperligát. Szerinte ugyanis ez igazságtalan. Orbán Viktornak ezen a napon ez volt a fontos. Nincs mit hozzáfűzni. A halottaitokat nem adhatjuk vissza nektek. Az országot igen. Részvétem a gyászolóknak!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2021. április 20. 07:57
Hogy gyütt neked ez a kettő össze, fakalap?
linkeloe
2021. április 20. 00:26
Az igény erre a patkányra, az ami rémisztő!
tolan
2021. április 19. 21:05
Hé, te bugris! Minden parlamenti hozzászólásában, majd minden riportjában sosem felejtett el köszönetet mondani, Orbán, az egészségügyben dolgozóknak! Te pedig az oltásellenességgel voltál elfoglalva! Te hülye, bitang!! "Kínai cucc" meg egyebek!
silenceCZ
2021. április 19. 20:19
ostoba, áruló féreg vagy jákob. Szerintem már hitványabb gazember vagy, mint fletó ami azért nem semmi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!