Nem jöttek be a számítások, nem működik a stratégia

2021. április 15. 08:02

Ha csak a kormányfő látja, hogy mi a valóság, mindenkit félretájékoztathat a propagandabirodalma segítségével.

2021. április 15. 08:02
Szél Bernadett
Facebook

„Nem jöttek be a számítások, nem működik a stratégia – ezt el kellene ismernie egy felelős kormánynak. Hosszú ideje élünk így, persze, hogy kimerült az ország, sokan gyászolunk, nagy a stressz, ha már előbb nem kapcsolat a kormány, most kellene a védekezés más eszközeinek nagyarányú alkalmazásával erősíteni! A mostanra ugyancsak kimerült pénztárcák nem bírják a drága tesztelést, a drága FFP2 maszkokat, az egyre drágább mindennapokat. Nekem ne mondja senki, hogy most kell 64 milliárdos vadászkiállítást szervezni meg 500 milliárdos kínai egyetemet építeni. Nem. Most az emberek mellé kell állni. Most dupla családi pótlék, rendes bérgarancia-program, értékében és idejében bőkezűbb álláskeresési járadék kell, és az oltások mellett a tesztelést kell csúcsra járatni, azért, hogy megszakítsuk a fertőzési láncokat. Ma sajnos az is nyilvánvalóvá vált számomra, a Medián felmérés bemutatta, hogy országunk nagy része nem elég tájékozott a járványról és ezzel nagyon is dolga van a kormánynak! Ugyanis pontosan ez volt a kormányfő célja, erről szólnak a 3 hónapos késéssel kiadott közadatok, ezért nem jöhet ki valid információ a kórházakból, ezért árasztják el a médiát az ellenzéket gyalázó tartalommal, mintha mi hoznánk itt a döntéseket, pedig sajnos nem, ezért nem tesztelünk itthon tömegesen és ingyenesen – mert ha csak ő látja, hogy mi a valóság, mindenkit félretájékoztathat a propagandabirodalma segítségével. És ha nem látja Magyarország a valóságot, hogy tud jó döntéseket hozni? Csaknem 25 ezer honfitársunk már áldozatul esett a járványnak és azt gondolom, sok tragédia megelőzhető lett volna más védekezési stratégiával. És még mindig nem vagyunk a végén. Haladéktalanul változtatnia kell a kormánynak a védekezési stratégián, a felesleges beruházásokat azonnal le kell állítani és a pénzt az emberekre költeni! Csak ez az irány szól az emberekről, az emberekért! Az élet az első!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2021. április 16. 21:18
És ez a libernyák liba akart lenni miniszterelnök..
Coccothraustes
2021. április 16. 17:32
Érdekel valakit mit böfög ez a buta liba?
makapaka2
2021. április 16. 13:24
Az Orvosi Kamara dékás elnöke nem támogatja a kormányt.
TOM66
2021. április 16. 12:58
Nem jöttek be a számítások! Nem működik az LMP ..............
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!