Micsoda végtelen képmutatás Donáth Annától!

2021. április 29. 17:23

Hónapok óta próbálja lebeszélni a magyarokat a keleti vakcinákról.

2021. április 29. 17:23
Hidvéghi Balázs
Hidvéghi Balázs
Facebook

„Micsoda végtelen képmutatás Donáth Annától! A baloldali kórus tagjaként hónapok óta úgy próbálja meg lebeszélni a magyarokat a keleti vakcinákról, hogy az ember nem hisz a fülének. Pártelnöke, Fekete-Győr András egyenesen azt mondta, hogy ő nem adatná be magának a keleti oltóanyagokat. Pedig ezekkel sikerült védetté tenni több mint egymillió magyart.

Ezek után Donáth az Európai Parlamentben most azt mondja, hogy Brüsszel ne diszkriminálja a keleti vakcinákkal beoltottakat. Szép gondolat, csak tőle hiteltelen. Egy harmatgyenge próbálkozás, hogy az eddigi szégyentelen oltásellenes hergelését takargassa.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tacsi90
2021. április 29. 20:25
micsoda hazaárulás HIDVÉGHI BALÁZStól...eladtátok az országot kínának és kiloptátok az alapítványaitokba az utolsó állami vagyont is bolsevik!
balbako_
2021. április 29. 20:12
Szóltak neki a Momentum csúszik lefelé a közvéleményben hát ez lett belőle.
realman
2021. április 29. 18:31
Kamu, DA soha nem mondott ilyet. A kis szervilis hazi buzi Hidveginek ugy raall a szaja a hazudozasra mint kamionos kurvanak a fasszopasra. Sinopharmon kaszal a vakcina maffia, Pfizer-en nem tud, ezert allitottak ra az agitprop gepezetet a Sinopharm-ra es ezert pozol Szijjarto allo poccsel a repteren.
konfucius
2021. április 29. 18:26
Ocsmány hazudozás ez tőle. Csak ahogy szokta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!