Mától szabad az átjárás a SZÉP-kártya alszámlái között!

2021. április 25. 10:30

A gazdaság újraindítása, a magyar vállalkozások erősítése kulcsfontosságú a kormány számára.

2021. április 25. 10:30
Szentkirályi Alexandra
Facebook

„Mától szabad az átjárás a SZÉP-kártya alszámlái között!

Vasárnaptól a Széchenyi Pihenőkártya összes alszámlája között szabad az átjárhatóság, így bármelyikről lehet költeni a SZÉP-kártya által engedélyezett célokra. A lehetőséggel egészen az év végéig lehet élni. A szálláshely, szabadidő alszámlákon lévő összegeket fel lehet használni például melegételre is, de akár fordítva is megtehető mindez.

A gazdaság újraindítása, a magyar vállalkozások erősítése kulcsfontosságú a kormány számára. Ezért a pandémia hatásainak ellensúlyozására több intézkedést hozott tavaly tavasz óta a Széchenyi Pihenőkártya kapcsán.

Nem kell tartani attól, hogy elveszik a még el nem költött egyenleg. A fel nem használt összegekre számított számlavezetési díjat a veszélyhelyzet végét követő 60. napig a pénzintézetek nem számítják fel. A kormány megfelezte a SZÉP-kártya adózását, egyidejűleg megduplázta a munkáltató által adható juttatást. Az utazási irodák is elfogadják belföldi szállásfoglalásra a pihenőkártyát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Belakiss
2021. április 25. 17:56
Vajon Orbán már koccint a sörrel a mai 20x halottra?
Belakiss
2021. április 25. 17:55
Ne, most már érdemes volt kinevezni ezt a barna szőkeséget...
Mich
2021. április 25. 11:56
Legyőzzük a Vírust és a Moslékot! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
Armageddon
2021. április 25. 10:59
Nagy a gebasz ezek szerint.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!