Kötter Tamás: Karácsony sem érti

2021. április 28. 07:16

Az író a közösségi oldalán bírálta a főpolgármester viselkedését a Fudan Egyetemmel kapcsolatban.

2021. április 28. 07:16
null

„Az egyfelől baj, hogy egy olyan inkompetens figura vezeti Budapestet, aki a saját hivatalának határait sem tudja felmérni. Az viszont egyenesen bűn, hogy politikai terméket kovácsoltak a Fudan egyetem elleni kiállásból”írja a közösségi oldalán Kötter Tamás. Az író a bejegyzésében amiatt bírálja a főpolgármestert, mert politikai terméket kovácsol a Fudan Egyetem elleni kiállásból.

Kötter kiemeli, hogy számára hihetetlen, hogy a „globalizáció imádó politikusok” nem fogják fel a Fudan Egyetem budapesti campusának a jövőbeni hasznát. „Nem értik, hogy ez egy plusz lehetőség a jövő generációi számára a világgazdaságba való becsatlakozáshoz” – vélekedik az író.

„Nem az a lényeg, hogy értik-e vagy sem. A lényeg, hogy a baloldalt ez abszolút nem is érdekli. Kampányolnának ezek a süllyedő Titanicon a mentőcsónakok ellen is olcsó politikai haszonért cserébe” – zárja a bejegyzését Kötter.

Fotó: Ficsor Márton

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Belakiss
2021. április 30. 09:48
Köter
themen
2021. április 28. 19:36
Kampányolnának ezek a süllyedő Titanicon a mentőcsónakok ellen is olcsó politikai haszonért cserébe -------------------------- Nagyon jó hasonlat. Nekem néha az az érzésem, hogy számukra nem is mondanivalójuk tartalma számít, hanem csak az, hogy pontosan az ellenkezőjét képviseljék, mint amit a Kormány szeretne. Mindig mást. Olyanok, mint a dackorszakban lévő gyerek.
matykox
2021. április 28. 11:49
Kötter pontos és találó. Harácsony az áruló és ügynökök archetípusa. A viselkedése ezt 100%-ig igazolja. Sőt, talán azon túl is.
Robur
2021. április 28. 11:04
A CEU basztatásáról beszélj, te köcsög!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!